Action otevírá svou 73. prodejnu v Česku! Více než 1 500 položek tu stojí méně než 25 Kč

Action otevírá svou 73. prodejnu v Česku! Více než 1 500 položek tu stojí méně než 25 Kč Action

Akční nákupy za nejnižší ceny teď i v dalším městě. Oblíbený evropský diskontní řetězec v sobotu 31. srpna s velkým očekáváním otevře svůj 73. obchod v České republice. Action nabídne 6 000 kvalitních výrobků v 14 různých kategoriích.

Přečtěte si také

Lipozomální vitamíny jsou mnohem účinnější než ty obyčejné. Ty se jim nemohou vyrovnat

Evropský diskontní řetězec Action se stal synonymem pro kvalitní zboží za nízké ceny. Nyní, 31. srpna, tento řetězec otevírá svou první prodejnu v Bruntálu, čímž se počet prodejen v České republice vyšplhá na 73. Sortiment, který zahrnuje vše od hraček přes nástroje pro kutily až po výrobky pro domácnost a zahradu, slibuje uspokojit potřeby každého zákazníka.

S více než 6 000 produkty nabízí Action zákazníkům široký výběr zboží, které se každý týden obohacuje o 150 nových položek. Více než 1 500 položek tu stojí méně než 25 Kčprůměrná cena produktu v Action nepřesahuje 50 Kč. Ať už hledáte hračky pro děti, praktické pomůcky do domácnosti, nebo trvanlivé potraviny, Action vás nezklame.

Závazek k udržitelnosti

Action se pyšní svou odpovědností vůči životnímu prostředí. S 94 % dřevěných výrobků a 100 % bavlněných produktů pocházejících z udržitelných zdrojů se tento řetězec aktivně podílí na snižování uhlíkové stopy. Cílem je do konce roku 2024 zajistit, aby všechny dřevěné výrobky byly z certifikovaných zdrojů.

Rozšíření v Moravskoslezském kraji

„Otevřením první prodejny v Bruntálu se přiblížíme ještě většímu počtu českých zákazníků,“ řekl Boyko Tchakarov, generální ředitel společnosti Action pro Českou republiku. Tento nový obchod přináší pestrý a neustále se měnící sortiment do Moravskoslezského kraje, kde nyní bude mít Action celkem jedenáct prodejen.

Nová prodejna na třídě Práce 2024 v Bruntálu nabídne zákazníkům prostornou nákupní plochu o rozloze 722 metrů čtverečních s dostatečným počtem parkovacích míst. Prodejna bude otevřena každý den od 8:00 do 20:00 hodin, takže zákazníci mohou pohodlně nakupovat, kdykoliv se jim to hodí.

Konkurence

Na českém trhu diskontních prodejen se řetězec Action potýká s konkurencí, kterou představuje KiK, Tedi, NKD nebo Sinsay. Největším konkurentem se zdá být v České republice Pepco. Tento řetězec provozuje již 301 prodejen napříč celou Českou republikou a přitahuje zákazníky pestrou nabídkou oblečení, bytových doplňků a dalšího zboží za lákavé ceny. Každý týden rozšiřuje svůj sortiment o 250 novinek.

Brzy se na český trh chystá vstoupit také Dealz, který patří do stejné skupiny jako Pepco. Dealz se zaměřuje na prodej potravin, drogistického zboží, výrobků pro domácnost i hraček za diskontní ceny. Jeho vstup slibuje zesílení cenového boje a rozšíření nabídky pro zákazníky hledající cenově dostupné možnosti.

Diskontní řetězce jako Action, Pepco, KiK, Tedi nebo NKD se staly klíčovými hráči na českém maloobchodním trhu. Díky jejich schopnosti nabízet nízké ceny a neustále aktualizovat sortiment dokáží uspokojit potřeby široké škály zákazníků, čímž si stále získávají větší oblibu mezi českými spotřebiteli.

Zdroj: Kupi, Action, Pepco, Sinsay, Kik