Mouka

Bleskový banánový chlebíček z hrnku: Dokonalá svačinka za pár minut
Bagel
Čas přípravy: 40 min Obtížnost: Střední Cena: 24 Kč

Bagel

Vyzkoušejte náš univerzální recept na bagel. Můžete si ho připravit na slano i na sladko. Víte, že toto pečivo překvapivě nepochází z USA, ale z Polska?

Bagel
Jak nahradit chybějící ingredience v receptu? Nemusíte do obchodu! Využijte to, co máte doma
Jak nejlíp zahustit guláš? Trik s chlebem zná každý. Jde to ale i bez jakékoli suroviny navíc
Recept na báječný sametový dort s červenou barvou: Oblíbený dort Red Velvet snadno upečete i doma
Vynikající americké jídlo s dírou uprostřed: Udělejte si ikonické donuty podle receptu Josefa Maršálka
Chleba je oproti roku 2014 dvakrát dražší. Češi jeho spotřebu i proto postupně redukují a nahrazují jej alternativami
Vynikající moučník našich babiček: Upečte si jednoduchá jablka v županu podle Josefa Maršálka
Těstoviny od roku 2014 zdražily skoro o 50 %. Jejich oblíbenost je ale v Česku přesto vysoká
Co s ovocem v mrazáku? Připravte si zdravý koláč s mandlovo-ovesnou drobenkou
Společně s nákupem si domů snadno přinesete i brouka potemníka. Zbavit se ho není vůbec sranda
Nadýchané a křupavé domácí housky s parmezánem a bylinkami si zamilujete. Potřebujete jen pár ingrediencí a je to snadné
Výborné sladké jídlo našich babiček: Báječnými šlíšky s mákem se zavděčíte i dětem
Palačinky bez mouky nebo bez vajec? Jde to, jen musíte vědět, čím suroviny nahradit
Zájem Čechů o řemeslné a netradiční druhy pečiva stoupá. Za kvalitu si rádi připlatí
Čím nahradit při hubnutí cukr, mouku nebo olej?
Vyrobte si bezlepkovou jablečnou mouku. Je skvělá pro pečení i dochucování a ušetří vám příjem cukru
Cena pšenice šla dolů, pečivo však zatím nezlevnilo. Přesto máme páté nejlevnější pečivo v EU
Kokosová, mandlová či ovesná. Nahraďte v kuchyni bílou mouku zdravějšími variantami
Žitné pečivo zaplní žaludek více než to klasické, proto je velmi oblíbené u lidí, kteří chtějí jíst zdravě
Chcete být štíhlí a vitální? Jezte více kukuřice, obsahuje spoustu vlákniny a antioxidantů