Kuchyně

Konec tupým nožům i struhadlu. S nabroušením si poradí potravinářský pomocník, který má každý doma
Zbytečné spotřebiče, na které se bude jen prášit. Neutrácejte za to, co už doma vlastně máte
Konec zašpiněného sporáku i puchýřků na kůži: Jak zabránit prskání oleje?
Žlutá voda v hořčici: Co to znamená a je to bezpečné?
5 nejlepších horkovzdušných fritéz, díky kterým budou pokrmy zdravější a příprava snazší
Jak kompostovat pohodlně v bytě? Jde to i bez zápachu a nechtěného hmyzu
Je lepší používat plastové, nebo dřevěné prkénko?
Kde se skrývá v kuchyni nejvíc bakterií? Prkénka i vařečky jsou jich plné, ale jejich ráj je jinde
Jak vybrat nože do kuchyně? 5 typů, které by vám doma neměly chybět
Dejte sbohem námraze v mrazáku! Tipy, které vám ušetří čas i námahu
Připálená a mastná trouba? Pomůže léty prověřená pasta z obchodu, nebo levná domácí ze 2 surovin
Vážíme bez váhy: Kolik gramů má lžíce, lžička a kolik se vejde do hrnku? Tahák, který vás zachrání
Zatočte s mastnou a špinavou digestoří! Návod, podle kterého ji zvládne vyčistit každý
Chcete nože ostré jako břitva? Nabrousit je zvládnete i bez brousku. Správnou ostrost prověříte jednoduchým testem
Konec slzám při krájení cibule – zapalte svíčku nebo si dejte žvýkačku
KVÍZ: 10 symbolů na myčkách nádobí, u kterých lidé neví, co znamenají
Jak ušetřit při používání trouby? Tipy a triky, které vám sníží účet
Jak jinak využít tvořítko na led? 9 tipů, které stojí za to vyzkoušet
Zavřete papírové utěrky do ledničky! Potraviny tak vydrží mnohem déle čerstvé
Pozor na otravy jídlem v létě. Dodržujte tyto zásady a na tatarák i krvavý steak si radši nechte zajít chuť