Kvalita potravin

Zelená žabka, skákající králík i varovná želva: Co znamenají loga na potravinách a kosmetice?
Test plněných perníků: Hodnotilo se nejen jejich složení, ale i to, jak chutnají. A rozdíly se našly!
Co se skrývá v džemech a marmeládách z obchodu? Jsou plné cukru a klamou jablečným základem
Víte, jaký je rozdíl mezi českým a zahraničním máslem? Zjistěte, které je lepší!
Jak dlouho po otevření doopravdy vydrží kečup, tatarka nebo hořčice v ledničce? Když ucítíte kyselý zápach, vyhoďte je
Opečte si dokonalý špekáček. Nejen kvalita ohně ale i řez je zásadní. Je lepší ježek, nebo chobotnice?
Obaly se zmenšují, informací přibývá. Příliš textu na obalech potravin by mohly vyřešit QR kódy
Je bílá čokoláda skutečně čokoládou, nebo se jedná pouze o klam výrobců?
Arašídové pomazánky a másla: Test odhalil, že vyšší cena nemusí vždy znamenat lepší kvalitu
4 potraviny z obchodu, které nejsou vůbec tak zdravé, jak si myslíme
Obchody nakupují máslo v zahraničí a před prodejem ho zamrazí, což zákazník nemá šanci zjistit. Výsledkem je nižší cena
Jak v obchodě vybrat chutná rajčata? Sledujte zemi původu nebo si k nim čichněte
Je vyzrálé maso nebezpečné? Odborníci mají nově jasno!
Bujón v kostce: Co tahle rychlovka udělá s vaším zdravím?
Francie bojuje proti podvodům a odhaluje padělky v regálech obchodů
Dejte pozor na rozdíl mezi vanilkovým a vanilínovým cukrem, ať si nepokazíte chuť cukroví
Zvěřinová sezóna je tady! Kde koupit maso a za kolik?
Pečení vánočního cukroví na zakázku se zřejmě prodraží. Výroba dle hygieniků nesplňuje zákonné normy, hrozí pokuty
Rohlíky jsou naším nejoblíbenějším pečivem. Proč se prodávají jen v Česku a na Slovensku?
Záhadné symboly na obalech: Co znamená zelená žabka, želva, skákající králík nebo biozebra?