Kvalita potravin

Jak vybrat v obchodě opravdu šťavnatá rajčata plná chuti? Nemačkejte je a využijte radši jiný smysl
Co obsahují kupovaná linecká těsta? Máslo ani vanilku v nich spíš nehledejte. Jak si ho vyrobit?
Globus stahuje z prodeje oblíbené koření. Za vrácení produktu vám nabízí peníze zpět
Pozor na náhražky másel! Nenechte se oklamat podobným balením
Varování pro zákazníky: Obchody stahují hned několik výrobků. Pozor na maso, uzený sýr, sprchový gel i dětskou hračku
V čem se liší české a zahraniční máslo? Rozdíl najdete hlavně ve výrobě
Lovecká sezóna je tu! Kam pro zvěřinu? Od myslivců se vyplatí víc než v obchodě
Známe držitele ocenění Česká Chuťovka. Které tuzemské výrobky jsou synonymem kvality?
Při vybírání medu buďte obezřetní. Falšuje se způsoby, které neodhalíte
Stále více Čechů řeší kvalitu a původ potravin. Výsledky průzkumu odhalily překvapivá fakta
„Potraviny by neměly být jen prázdnými plnidly, které zasytí žaludek“ zastává Jan Tuna
Rohlíky jsou naším nejoblíbenějším pečivem. Proč se prodávají jen v Česku a na Slovensku?
Nejčastěji padělané potraviny na světě? Sýry bez mléka, vanilka i javorový sirup
Pro skvělou kávu jeďte na benzínku, kavárny mají silnou konkurenci
Před nákupem vždycky krabičku vajíček zkontrolujte! Je k tomu dobrý důvod
Co s rajčaty, která nestačila dozrát? Známe 3 způsoby, jak je nechat zčervenat i doma
Je lepší kečup v plastu, nebo ve skle? Už dávno nejde jen o obal
Jsou všechna másla v obchodech stejně kvalitní? Nenaleťte na triky výrobců
Myslíte si, že palmový olej zmizel? Výrobci ho přidávají do potravin čím dál častěji
PŘEHLED: Chcete levné a superkvalitní brambory? Vyrazte na nejbližší samosběr!