Jak poznat

Kmín římský vs. kořenný: Každý se hodí na něco jiného, udělejte si v nich jasno
Při vybírání medu buďte obezřetní. Falšuje se způsoby, které neodhalíte
Tohle kupujete! Mražené filé může být z velké části jen zmrzlá voda
Pozor na přemrzlé houby! Jak poznáte, že je houba zkažená a kterým druhům se vyhnout?
Zatočte s hořkými vlašáky! Osvědčené metody, jak jim vrátit chuť a zamezit žluknutí
Podvodníci přišli s novým způsobem, jak vám vysávat peníze z účtu. Využívají QR kódy
Sklizeň dýní: Objevte jednoduchou metodu odborníků, jak poznat, že jsou zralé
Nejčastější chyby při skladování oleje? Díky nim se může rychleji zkazit!
Sbírejte václavky! Jsou jedovaté, přesto je můžete sníst. Tedy když je umíte připravit
Je lepší kečup v plastu, nebo ve skle? Už dávno nejde jen o obal
Vyznejte se v pečivu! Je celozrnné to nejzdravější, co si můžete dát? Ne vždy
Víte, jak se liší kreditní a debetní karta? Většina lidí stále nemá tušení
Barvy vaječného žloutku: Může být tmavší odstín znamením lepší kvality?
Ocet je hotovým zázrakem v domácnosti. Víte, jak se liší hnědý a bílý?
Trápí vás nízký tlak? První pomoc může být i obyčejný nápoj z kavárny
Vyrážíte na trhy? Nenechte se oklamat! Čerstvá vajíčka, maso i zelenina se dá rozpoznat pouhým okem
Bodnutí vosou, včelou nebo sršněm: Na vážnou alergickou reakci mohou upozornit zprvu nevinné příznaky
Kdy má olej správnou teplotu na smažení? Když nemáte teploměr, pomůže jednoduchý fígl s vařečkou
Nenechte se oklamat! Prodejci vydávají levná perlivá vína za Prosecca a rýžují na nich peníze
Čím se liší whisky a whiskey? Lidé si názvy pletou, rozdíl je v původu i chuti