Chytré vaření

Jak nahradit máslo v kuchyni: Tipy na alternativy pro pečení, vaření i mazání na pečivo
Lívance nadýchané jako obláček! Stačí přesně odvážit, správně zamíchat a dokonalý výsledek je zaručen. Stojí to za to
Vaše avokádo už není úplně „akorát“? Přezrálé určitě nepatří do koše. Poradíme, jak ho zpracovat
Přesolené jídlo ještě můžete zachránit! Ředění si nechte jako poslední možnost a zkuste fígle našich babiček
Pečicí papír vás naučí zdravě vařit. Tipy, jak ho používat v kuchyni
Domácí jogurt si připravíte jen ze 2 surovin. A ani nemusíte hned pořizovat jogurtovač
Připravte si domácí bujón! Je zdravější, levnější a poctivější
Jak správně upéct kuře: 10 kroků k tomu, aby bylo na povrchu křupavé a uvnitř šťavnaté
V kuchyni bez vah: Kolik gramů se vejde do jedné lžičky nebo hrnku?
Čím nahradit tvaroh při vaření a pečení?
Co dělat, když chybí při vaření vejce, olej, mouka nebo tvaroh? Čím nahradit chybějící ingredience v kuchyni?
Zbytečné spotřebiče, které jen zabírají místo. Neutrácejte za to, co už doma v podstatě máte
Domácí máslo je nenáročné na výrobu a skvěle chutná. Návod, jak na něj
Domácí šunku zvládnete i bez šunkovaru. A bude zdravější i levnější než v obchodě
Luxusní dezert z mikrovlnky, který je hotový za pouhé 2 minuty
Jak na dokonale hladkou krupicovou kaši? Do receptu přidejte dva důležité kroky navíc!
Tahák do kuchyně bez váhy. Kolik gramů se vejde do jedné lžičky nebo hrnku a kolik váží špetka soli?
Používáte oleje správně? Na řízky sádlo, olivový olej pouze do salátů a do cukroví jedině máslo
Recept na pečené hrušky s modrým sýrem a ořechy
RÝŽE: Jak ji připravit a proč si pořídit rýžovar?