Recept

Božské mandlové pusinky: Jak na španělské almendrados
Hustá, voňavá a dokonale krémová horká čokoláda jako z kavárny? Přidejte do ní jednu surovinu ze spíže
Vyhlášený segedínský guláš? Udělejte si ho podle Zdeňka Pohlreicha a už ho nebudete vařit jinak
Zapomeňte na svařák! Zahřejte se horkými drinky z čaje, čokolády i džusu
Pečené grepy: Čtyři variace nejen pro gurmány, které se skvěle hodí třeba k pečenému masu
Když už nevíte co k rýži, vyzkoušejte kari s cizrnou, na kterém si pochutná i zarytý masožravec
Prudce návykové! Křupavé domácí brambůrky uděláte jen ze 3 surovin a jde to i bez smažení
Klasika trochu jinak: Kuřecí řízky v křupavém mandlovém kabátku se sýrem halloumi
Polévka je grunt! Uvařte si „tekuté zlato“, které dodá tělu sílu bojovat proti bacilům
3 nepřekonatelně vláčné buchty, které ohromí rodinu i návštěvu. Rozplývají se na jazyku!
Domácí zázvorový likér: Rychlý a snadný recept na elixír jako prevence proti všem chřipkám, nachlazením a virózám
Rychlé kefírové šišky – jednoduchý recept, který je hotový za 15 minut
V hlavní roli kližka! Recept na pravý hospodský guláš, kterého si půjdete přidat
Nedejte nemocem šanci! 4 recepty, díky kterým budete i v chřipkové sezóně jako rybička
Už vás nebaví pořád ta stejná rýže? Přidání těchto surovin ji skvěle oživí
Dokonalé butter chicken jako z indické restaurace? Udělejte ho podle Gordona Ramsayho
Bagel: Pečivo s dírkou dobylo Ameriku. Připravte si ho na „milion“ způsobů i doma
Rychlé pohoštění pro nečekanou návštěvu? Luxusní tortilla roládu vykouzlíte do 30 minut
Lepší než bramboráky: Dokonale křupavé rýžové placky, na které zužitkujete rýži, co vám zbyla z oběda
Hříšně dobrá buchta: Sladký Orgasmus je rychlovka, kterou budete milovat