Maso

Křepelky jsou teď v akci: Upečte si je s nádivkou, která voní bylinkami
Recept, kvůli kterému zapomenete na svíčkovou: Kančí roláda se šípkovým džemem a pyré z petržele
Uvařte si sváteční kančí maso se šípkovou jako z myslivecké chaty. Omáčka, co se rozplyne na jazyku
Mohou se jít párky studené? Většina už je částečně předvařená, pozor si ale dejte na ty grilovací
Test pařížských salátů ze supermarketů. Nejhorší měl mdlou chuť a místo masa separát i kuřecí kůže
Šťavnatý kachní filet s hebkým dýňovým pyré. Kdo tohle nezkusil, neví, jak chutná podzim
Maso v mrazáku nevydrží věčně. Jak poznat, kdy už ho radši vyhodit? Zapisujte data
Zklamání ze supermarketu: Test ukázal, že oblíbené značky slaniny mají na obalech falešné údaje o mase i soli
Bůček s jablky je ten typ receptu, který vám hned po prvním soustu připomene, proč je dobré občas zapomenout na salát
Sekaná, která chutná jako od babičky: Vejce, voňavá klobása a krémová bramborová kaše k tomu
Šťavnaté burger šneky z tortilly s jalapeňo a cheddarem, které strčí klasický burger do kapsy
Zmrzlý střed, uvařený okraj a k tomu „příchuť“ bakterií. Rozmrazování masa horkou vodou je podle známého kuchaře nesmysl
Podložka v baleném mase z obchodu: Není na ozdobu, ani omylem ji nesmíte uvařit
Podzimní klasika z jednoho pekáče: Zapečené mleté maso s dýňovo-bramborovou kaší
Suchý, tvrdý, rozpadlý. Nejčastější přešlapy při přípravě holandského řízku, které vám zkazí celý oběd
Rozmrazování masa: Když není čas nazbyt, kuchaři sázejí na vytvoření „tepelného mostu“
Křupavé hotdogy z trouby, které vás zachrání při každé návštěvě. Rychlé, šťavnaté a neskutečně návykové
Nařežte kachní prsa, vmasírujte do nich marinádu a vykouzlete šťavnatou kachnu se švestkovou omáčkou během hodiny
Naučte se využít spodní šuplík lednice naplno. Nepatří do něj jen zelenina
Nemusíte přeplácet za hovězí steak z restaurace. Ten ze supermarketu vás vyjde klidně i čtyřikrát levněji