Smažení

Dělali je už ve starověku a k nám přišly z Rakouska: Domácí smažené koblihy jsou lepší než z obchodu
Báječná smažená dobrota, která vznikla v Maďarsku: Připomíná pizzu a dává se na ni česnek, kečup a sýr
Recept na poctivé domácí bramboráky, které vám budou mizet pod rukama
Znáte kosmatice neboli řízky pro chudé? Smažené květy černého bezu si připravíte pouze v květnu!
Rýžový olej je zdravou alternativou pro vaření, která má celou řadu výhod
Vynikající řízek, velký jako sloní ucho: Připravte si pravý vídeňský řízek z telecí kýty, budete ho zbožňovat
Výborné křupavé jídlo z brambor: Plní se kysaným zelím, uzeným masem a je z jižních Čech
Vynikající Cordon bleu od mistra šéfkuchaře: Tuhle dobrotu připravíte do 30 minut
Opětovné použití přepáleného oleje může způsobit neurologické poruchy, tvrdí nová studie
Kulinářský poklad Balkánu: Rychlý recept na čevabčiči, které vás dostane vynikající chutí
Historie smaženého sýru: Víte, odkud pochází a který sýr je na smažák nejlepší?
Karbanátky jako od babičky: Šťavnatá smažená dobrota se hodí k obědu i k večeři
Nejlepší příloha nejen na grilovačky: Domácí křupavé hranolky se třemi druhy majonézy
Smažené olomoucké tvarůžky v trojobalu, které nevytečou
Jak připravit ten nejlepší smažený sýr, který nikdy nevyteče?
Co je to ghí? Už naše prababičky smažily na přepuštěném másle
Kdy si můžete pořádně a beztrestně nacpat břicho? Na Tučný čtvrtek!
Recepty na masopustní koblihy, které potěší nejeden mlsný jazýček
Jak chutná masopust? Recept na rychlé boží milosti, smažené koblihy nebo škvarkové pagáče
Proč je na smažení vhodné jedině přepuštěné máslo? Naučte se, jak správně připravit ghí