Jedlé kaštany

Jak nejlíp připravit jedlé kaštany? Vaření a pečení si usnadníte dvěma kroky
Krémová polévka z jedlých kaštanů
Čas přípravy: 50 min Obtížnost: Střední Cena: 56 Kč

Krémová polévka z jedlých kaštanů

Jemná krémová polévka z jedlých kaštanů vás zaručeně ohromí. Tato specialita se připravuje převážně na přelomu podzimu a zimy, kdy dozrávají jedlé kaštany. Jejich pečenou variantu asi netřeba představovat, objevte také tuto nevšední polévku podle našeho receptu.

Krémová polévka z jedlých kaštanů
Podzimní lahůdka: Rizoto s kaštany a houbami, které vás zahřeje
Pomazánka z jedlých kaštanů: Zdravější alternativa bez kompromisů
Jedlé kaštany v karamelu, které voní a chutnají lépe než ty z vánočních trhů
Vydělávejte sběrem podzimních plodů. Zájem je o kaštany i žaludy, nejlépe placené jsou bukvice
Jedlé kaštany: Obsahují stejně vitamínu C jako citrón. Většina lidí je ale neumí správně připravit
Máte doma přebytek kaštanů? Zadarmo z nich vyrobíte prací prostředek i ochranu proti molům
Kaštany: Některé uleví od bolesti a jiné zase skvěle chutnají
Jak si vyrobit domácí žaludovou mouku, ze které dělají chléb indiáni?
Znáte asijské vodní kaštany? Obsahují plno draslíku, krásně křupou a skvěle chutnají v dezertech