Cenové pecky tohoto týdne: Vejce za 2,50 Kč, kuřecí prsa za 99,90 Kč a Svijany za 10,90 Kč

Nákupní vozík v uličce supermarketu LADO / Shutterstock.com

Kupi letáková hlídka opět v akci! Jako už tradičně jsme za vás prošli letáky našich supermarketů a přinášíme vám přehled nejzajímavějších akčních cen tohoto týdne. Takže co byste neměli tento týden prošvihnout? Parádní akci na vejce, super slevy na maso, zmrzliny a nechybí ani pivo za hubičku!

Přečtěte si také

Jednodušší už to být nemůže: Nadýchaný banánový chlebíček s krémovou náplní

Vodní meloun za hubičku a broskve se 40% slevou

Léto přitvrzuje, teploty přesahují třicítku a to jsou naprosto ideální podmínky na osvěžující meloun. Tento týden koupíte meloun za nejlepší cenu v Kauflandu, kde za 1 kg zaplatíte 8,90 Kč.

Skvělým letním osvěžením jsou i broskve. Nejvýhodněji je koupíte v hypermarketech Albert, v nichž seženete 1 kg broskví za 39,90 Kč. Jestli máte raději ploché broskve Paraguayo, zajdete si do Kauflandu 1 kg broskví tady koupíte za 39,90 Kč. Případně si pro ně skočte do Lidlu, kde za 1 broskvi Paraguyao zaplatíte 4,90 Kč.

Akce na meloun v Kauflandu Kaufland

Cuketová sezóna je tu! Koupíte je s 60% slevou

Nechcete cukety? Tuto oblíbenou letní hlášku tento týden oprášily i české supermarkety. Kde je koupíte nejvýhodněji? V hypermarketech Albert a Globus, kde 1 kg cuket koupíte za úžasnou cenu 19,90 Kč.

Nezapomeňte nakoupit do zásoby rané brambory. Za nejlepší cenu je koupíte v Penny, kde vás 1 kg brambor vyjde na 16,90 Kč. Nebo zajděte do Albertu. Tady za 1 kg raných brambor zaplatíte 19,90 Kč. Za stejnou cenu je nabízí také Tesco, pokud jste členy klubu Tesco Clubcard.

Olivový olej s téměř 50% slevou

Olivový olej od letošního roku velmi zdražil a vyplatí se ho nakupovat většinou jen v akci. Tento týden ho nabízí v lákavé akci hypermarket Albert, kde koupíte 0,5 l olivového oleje Franc Josef za 179 Kč

Cuketová pizza
Čas přípravy: 40 min Obtížnost: Snadný

Cuketová pizza

Cuketová pizza z listového těsta s mozzarellou a rajčaty je lehké a svěží jídlo, které budete mít hotové během chvilky. Ideální tedy jako rychlý oběd nebo večeře. Navíc jde o super tip, jak zpracovat cuketu, pokud se vám jí během krátké doby urodilo více.

Cuketová pizza
Špagety s cuketou a sýrovou omáčkou
Čas přípravy: 35 min Obtížnost: Snadný

Špagety s cuketou a sýrovou omáčkou

Potřebujete zpracovat cuketu a zároveň hledáte nápad na rychlý letní oběd nebo večeři? Vyzkoušejte naše špagety s cuketou a sýrovou omáčkou! Tento jednoduchý pokrm kombinuje křupavou cuketu, al dente špagety a krémovou omáčku z nivy a zakysané smetany. S pár ingrediencemi vytvoříte během chvilky lahodné jídlo, kterým potěšíte celou rodinu.

Špagety s cuketou a sýrovou omáčkou

Vejce za 2,50 Kč!

Došly vám doma zásoby vajíček? Tak si pro ně skočte do Kauflandu. Pokud máte kartu Kaufland Card, 10 ks vajec velikosti M tady koupíte za parádní cenu 24,90 Kč. I hypermarket Albert má tento týden akci na vejce – 30 ks vajec velikosti M vás vyjde na 79,90 Kč. Pokud ale máte aplikaci Můj Albert, za vejce dokonce zaplatíte jen 64,90 Kč.

Kuřecí prsní řízky za polovic a super akce na vepřovou panenku i pečeni

Kde tento týden nejvýhodněji koupíte kuřecí prsní řízky? Jednoznačně v Kauflandu. Tady vás 1 kg kuřecích prsních řízků vyjde na úžasných 99,90 Kč. Pokud vám nevadí kuřecí prsa s kostí, zajděte do hypermarketů Albert, kde 1 kg koupíte za 109,90 Kč.

Akce na vejce v Albertu Albert

Milovníci vepřového určitě ocení super akci na vepřovou panenku, kterou koupíte s téměř 30% slevou. Kam pro ni zajít? Stoprocentně do Billy, kde za 1 kg vepřové panenky zaplatíte 199,90 Kč.

Výhodně koupíte i vepřovou pečeni. Pro tu zajděte do Lidlu nebo do Tesca. V těchto hypermarketech zaplatíte za 1 kg pečeně super cenu 99,90 Kč

Zmrzliny Carte D´or a Manhattan s 50% slevou

Potěšíme všechny milovníky zmrzlin ve vaničce! Jestli jste fanoušky Carte D´or, zajděte do hypermarketů Albert – pokud máte aplikaci Můj Albert, 1000 ml vaničku této zmrzky tady koupíte za bezva cenu 89,90 Kč. Za stejnou cenu mají Carte D´or i v Bille.

Pro Manhattan zmrzlinu ve vaničce zajděte do Lidlu, kde koupíte 1400 ml zmrzky za parádních 79,90 Kč.

Akce na zmrzlinu Manhattan z Lidlu Lidl

Pivo Plzeň za 25,90 Kč a Radegast 10° za 13,90 Kč

Léto a vychlazené pivo k sobě neodmyslitelně patří. Tento týden si skočte pro lahvové pivo Plzeň. Za super cenu 25,90 Kč ho koupíte v hypermarketech Albert, v Globusu, v Kauflandu i v Bille.

V lákavé akci je také Radegast rázná 10°. Radegast nejvýhodněji koupíte v Tescu nebo v Albertu, kde za 1 lahvové pivo zaplatíte 13,90 Kč

Za hubičku koupíte tento týden také Svijanský máz 11° – v Kauflandu koupíte 1 lahvové pivo za 10,90 Kč.

Akce na Plzeň v Albertu Albert

To nejlepší z hromadných slev

Penny Market si tento týden připravil zajímavou hromadnou akci na tuky a margaríny, které koupíte se slevou 45 %.

V Globusu neprošvihněte 25% slevu na plechovková piva a v Bille 20% slevu na hovězí steaky.

Do Albertu si zajděte na rajčata. Se slevou 43 % tady koupíte keříková rajčata z Moravy. A jestli se chystáte zavařovat, skočte do Tesca. To si připravilo 40% slevu na všechny zavařovací sklenice, víčka a doplňky. Sleva je vaše, pokud jste členy klubu Tesco Club Card.

Lidl si tentokrát připravil 30% slevu na všechny plátkové sýry Pilos a 30% slevu na hospodské brambůrky.

  • Pozn: Ceny jsou uváděny na základě pražských letáků z dat nákupního rádce Kupi. Ceny se mohou lišit podle vaší lokality.

Zdroj: Kupi