Sůl

Co obsahují kořenící směsi z obchodu? Často jen zlomek koření
Polévka z pečené červené řepy s brusinkami a aceto balsamico
Čas přípravy: 50 min Obtížnost: Snadný Cena: 88 Kč

Polévka z pečené červené řepy s brusinkami a aceto balsamico

Polévka z pečené červené řepy s brusinkami je skvělým tipem na nevšední zdravou večeři, která jistě zachutná celé rodině. Její příprava je navíc snadná a rychlá.

Polévka z pečené červené řepy s brusinkami a aceto balsamico
Časté chutě na slané: Co to znamená a jaká jsou rizika nadměrné konzumace soli?
Kolik je druhů soli a jak působí na naše tělo?
Růžová himálajská sůl: Není zase tak zdravá, jak se tváří. Přesto si využití pro zdraví najde
Solná lampa není jen krásná dekorace. Jak ji vybrat a s čím vám může pomoct?
Pijete lák z nakládaných okurek? Expert upozorňuje na zdravotní rizika
Poctivá domácí vegeta: Vyrobte si ji doma bez i se solí. Stačí vám jen zelenina a bylinky
Při nákupu kořenících směsí si dejte pozor! Často obsahují jen málo koření a spoustu soli i cukru
Proč používat sůl i při pečení a vaření sladkých jídel? Známí cukráři v tom mají jasno!
Slané jídlo bez soli? Japonští vědci vyvinuli slanou lžíci. Má snížit alarmující příjem sodíku
Které potraviny obsahují nejvíce soli? Brambůrky ani uzeniny to překvapivě nejsou
Pozor na skryté hrozby v supermarketech: 8 potravin, které nejsou tak zdravé, jak se tváří
Přesolené jídlo ještě můžete zachránit! Ředění si nechte jako poslední možnost a zkuste fígle našich babiček
Jak na dokonale šťavnaté a křehké libové maso? Naložte ho do soli metodou brining
Vědci mají jasno: Osolte si čaj a bude vám chutnat víc. Mají ale pravdu?
Znáte sůloví – slané vánoční cukroví? Recept na linecké s uherákem nebo olivové sušenky musíte vyzkoušet
Víte, čím posypat chodník před domem? Vsaďte na šetrné materiály, které vám nezničí boty
Odstraní skvrny a vychladí pivo: Jak využít obyčejnou sůl nejen v kuchyni?
Sůl nad zlato: Tipy, jak využít sůl nejen v kuchyni
Pozor na mořskou sůl z obchodu: obsahuje sklo! Výrobce ji stahuje z prodeje a varuje před konzumací