Rohlíky

Rohlíky jsou naším nejoblíbenějším pečivem. Proč se prodávají jen v Česku a na Slovensku?
Kaštanová nádivka
Čas přípravy: 1 hod Obtížnost: Střední Cena: 84 Kč

Kaštanová nádivka

Kaštanová nádivka je delikatesa, kterou si můžete vychutnat na podzim. Pokud v kuchyni rádi experimentujete, tento recept je pro vás jak dělaný. Nádivku můžete připravit jako samostatné jídlo, případně ji vložit do kuřete, krůty nebo do masové rolády. V každém případě bude výsledek stát za to.

Kaštanová nádivka
Domácí je nejlepší! Recept na termix, loupáčky, rohlíky i kmínový chleba, který se rozplyne na jazyku
Bílé a cereální je to samé aneb Vyznáte se v druzích pečiva a znáte jejich benefity?
Jak zužitkovat staré pečivo? Strouhanka je klasika, ale jsou i lepší způsoby
Recept na domácí rohlíky z kynutého těsta, které jsou hotové za 40 minut
Prodejci sází na vlastní pekárny
Jak zužitkovat v kuchyni staré pečivo? Recepty, které chutnají
Zbývá vám pečivo? Nevyhazujte ho, dá se ještě využít
Cena dříve nedotknutelného rohlíku stále roste. Jak šetřit navzdory inflaci?
Rohlík už není to, co býval. Zmenšila se gramáž, ale cena zůstala stejná