Přírodní sladidla

Diskutovaný jed jménem aspartam: Co byste o něm měli vědět, než ho budete konzumovat?
Čím sladit, když ne cukrem? Nejlepší alternativy cukru při vaření a pečení
Není cukr jako cukr: Které potraviny obsahují škodlivé rychlé cukry?
Co se stane s vaším tělem, když přestanete jíst cukr? Připravte se na abstinenční příznaky
Tyto přísady dělají z vaší ovesné kaše kalorickou bombu: Pozor na zbytečné centimetry v pase!
Jsou umělá sladidla škodlivá a způsobuje sladké zubní kaz? Mýty o cukru a sladidlech vysvětleny
Objevte lucumu: Poklad z Peru s karamelovou chutí
Může se med zkazit a ztrácí v horkém čaji vitamíny? Mýty o medu konečně vysvětleny
Využijte dary přírody a uvařte si léčivý „med“ ze smrkových výhonků nebo bezu. Tyto recepty zvládnete levou zadní
Prozkoumejte nejnovější trendy v oblasti zdravého stravování. Na co byste se měli letos zaměřit?
Kolik cukru je moc? Jednoduché cukry se skrývají i tam, kde byste je možná nečekali
Sedmikrásky právě kvetou: Využijte jejich antibakteriální vlastnosti a uvařte si doma sedmikráskový „med“
Pampelišky už kvetou! Vyrobte si výborný a zdravý pampeliškový med
Jak je možné, že mají colové limonády bez cukru 0 kalorií? A jak moc „jedovaté“ kvůli tomu jsou?
Falšované „medy ze zemí EU a mimo EU“ skončí! Spotřebitelé budou vědět, co kupují
Vypěstujte si vlastní zásobu čerstvé stévie. Zdravěji s ní osladíte kávu, dorty i snídaně
Kořen čekanky má léčivé účinky a pomůže s hubnutím
Jaké jsou druhy medu a čím se odlišují?
Med: Jak prospívá fyzickému i psychickému zdraví?
Čím nahradit bílý cukr v kuchyni?