Nakládání

Nakládaná mozzarella s bylinkami a česnekem. Na rozdíl od hermelínu ji můžete jíst už druhý den
V zimě jako když najde! Kromě okurek si naložte i řepu, cibulku a mrkev
Sbírejte václavky! Jsou jedovaté, přesto je můžete sníst. Tedy když je umíte připravit
Pijete lák z nakládaných okurek? Expert upozorňuje na zdravotní rizika
Podzimní dobrota jako z restaurace – nakládaný hermelín 3x jinak
Naučte se nakládat červenou řepu, na kterou budou chtít všichni recept
Vynikající nakládaná rajčata pro každou příležitost, v zimě budete litovat, že jste jich neudělali víc
V zimě jako když najdete! Recept na nakládané pikantní cukety se špetkou chilli
Nakládáme okurky: Čím je ochutit a jak je vylepšit k dokonalosti
Na grilovačce se vytaste s „kovbojskými bonbony“ aneb Napadlo by vás kandovat papričky jalapeño?
Mňam, vyzkoušejte! Nakládaná vajíčka – jako utopenci, v sójovce nebo s česnekem
6 chyb, které se vsadíme, že děláte při zavařování i vy. Toto jsou důvody proč vám zavařenina nevydrží!
Vsaďte letos na vlastnoručně vyráběné vánoční dárky. Ušetříte – ale začněte co nejdříve
Jak zpracovat houby? Zkuste je zavařit, naložit do soli, zamrazit nebo si z nich udělejte koření
Připravte si doma kvašené okurky! Pochutnáte si a nakopnete svou imunitu
4 jednoduché způsoby, jak uchovat letní úrodu čerstvých bylinek na zimu