Lilek

Lahodné čokoládové brownies s překvapivou ingrediencí, kterou byste v dezertu asi nikdy nečekali
Ryba v papilotě
Čas přípravy: 30 min Obtížnost: Snadný Cena: 30 Kč

Ryba v papilotě

Ryba v papilotě vykouzlí letní atmosféru po celý rok. Rybu můžete vybrat prakticky jakoukoliv, doporučujeme však spíše bělomasé druhy, které mají jemnější charakter. V našem receptu jsme použili sivena – bělomasou sladkovodní rybu, která není příliš drahá, ale má lahodné maso. Určitě se však skvěle hodí také treska, losos nebo candát.

Ryba v papilotě
Dejte si lilek! Nikdy však syrový, jinak si zaděláte na pořádné problémy. Zkuste naše rychlé recepty
Fantastické zeleninové jídlo z Francie: Ochutnejte skvělou kombinaci sezónní zeleniny a čerstvých bylinek
Znáte ajvar? Balkánská pochoutka je k dostání i u nás a má mnoho využití
Víte, proč se drží Meatless Monday aneb Bezmasé pondělí a co to vlastně je?
Recepty s lilkem, které budou chutnat celé rodině