Fermentace

Acidofilní mléko, kefír a podmáslí: Jaký je mezi nimi rozdíl a který produkt upřednostnit?
Kvašená zelenina nakopne imunitu i trávení. Na přípravu vám doma postačí sklenice
Jak kompostovat pohodlně v bytě? Jde to i bez zápachu a nechtěného hmyzu
I potraviny, které jíte mohou způsobovat bolesti hlavy. Těm s vysokým obsahem tyraminu se raději vyhněte
V zimě jako když najde! Kromě okurek si naložte i řepu, cibulku a mrkev
Chcete přečkat zimu bez nemocí? Začněte imunitu posilovat už teď. Musíte udělat víc, než jen doplnit Céčko
Které jídlo je nejsmradlavější na světě? Švédské fermentované sledě jen tak něco nepřekoná
Fermentovaný poklad pro celé tělo! Co je to vodní kefír a proč byste ho měli pít hlavně v létě?
Fermentovaná ovesná kaše: Výživná a lépe stravitelná snídaně, po které se budete cítit skvěle
Kombucha: Houba, kterou popíjely už naše babičky. 5 důvodů, proč ji vyzkoušet
Jak co nejlépe uchovat zeleninu, aby vydržela celou zimu?
Recept na domácí kimchi: Neodolatelnou fermentovanou zeleninu, která vás postaví na nohy
Světem se šíří trendy plíseň a kuchaři i gurmáni ji milují! Plesnivá rýže stojí za ochutnání
Zelná šťáva je lékem i vitamínovou bombou. Jak si ji vyrobit čerstvou i fermentovanou?
Kefír – zázračný elixír zdraví. Na co je dobrý a co z něj připravit?
Nápoj z kombuchy: Asijský poklad, který si zvládnete připravit i doma. Jak na to?
Zázrak jménem umeocet! Co to je a jak ho používat?
Šťáva z kysaného zelí. Osvědčený lék, nebo trend?
Připravte si doma vynikající korejský salát kimchi. Rychle a snadno