Hellmann's šokuje parfémem s vůní majonézy!

Sklenice majonézy Hellmann's a vedle lahev parfému na modrém pozadí Hellmann's

Asi nejznámější výrobce majonézy na světě překvapil veřejnost bláznivým počinem. Nejedná se o novou příchuť „majolky“, kečupu ani žádné jiné omáčky, ale o majonézovou vůni parfému. Parfému! Čtete dobře. Za recesí stojí spolupráce s hráčem amerického fotbalu Willem Levisem.

Přečtěte si také

Dyson vstupuje do světa kosmetiky s revoluční řadou na vlasy. Vyvinul ji se světoznámým kadeřníkem

Limitovaná edice pánské kolínské s vůní majonézy Hellmann's se od tohoto týdne skutečně prodává, a to speciální stránce Willa Levise, profesionálního hráče amerického fotbalu, který nastupuje za tým Tennessee Titans.

Levis se na sociálních sítích proslavil právě svou zálibou v husté bílé omáčce na bázi oleje a vaječného žloutku, takže spolupráce s Hellmann's a vytvoření vlastní vůně Will Levis No. 8 dává smysl.

Hellmann's společně s Levisem vydali také parodické promo video majonézové kolínské. Hellmann's a Levis si v něm utahují ze „smyslných“ reklam luxusních parfumérských značek.

Jak majonézový parfém voní?

Hellmann's se snažil co nejvěrněji napodobit vůni své nejznámější omáčky, takže z ní údajně ucítíte jemně kyselé tóny citronu, vajíčka, vanilky, ale také kávy, pižma a směsi tajného koření, které recesisti nazývají jako „majonézový akord“.

„Tým Hellman's úzce spolupracoval s profesionálními parfuméry, aby vůně reprezentovala mě a to, co předvádím na fotbalovém hřišti,“ řekl Levis magazínu Food & Wine. „Prošli několika koly testování a myslím si, že s konečným produktem odvedli opravdu skvělou práci.“

Na e-shopu Levise se po kontroverzně voňavé limitce jenom zaprášilo a momentálně je parfém nedostupný. Ovšem na webu visí informace, že další objednávky budou možné v následujících dnech. To média i potenciální zájemce o vůni trochu znejisťuje – váhají, jestli vůně skutečně existuje, nebo jestli se jedná pouze o „aprílový“ žertík uprostřed léta.

Muž leží břichem na trávě, olizuje si ukazováček, před ním je sklenice majonézy Hellmann's Hellmanns

Levis si majonézu dával do kávy

Pohledný americký fotbalista, který v reklamě zahrál na jedničku smyslné pohledy jako profesionální modelové, je svou zálibou v majonéze pověstný.

Loni v létě se stalo virální jeho video z dovolené, kde si do kávy vymačkal majonézu Hellmann's, protože nikde poblíž nebylo mléko ani smetana. Tahle ujetost mu vynesla doživotní zásobu bílé omáčky od Hellmann's a další vlnu popularity díky už zmíněné současné reklamě.

„Tato vůně vyjadřuje všechno, co na majonéze miluju – je krémová a hladká s tóny citronu. Je ještě lepší, než jsem si ji představoval,“ dodává.

Recept na domácí majonézu

Pokud jste dostali na majonézu chuť, můžete si ji doma celkem snadno a rychle udělat.

Ingredience

  • 1 žloutek
  • 1 lžičku hořčice
  • 1 lžíci citronové šťávy nebo octa
  • 200 ml rostlinného oleje
  • sůl a pepř

Postup

  1. V míse smíchejte žloutek, hořčici a citronovou šťávu nebo ocet.
  2. Postupně, po kapkách přidávejte olej a šlehejte metlou nebo mixérem na střední rychlost.
  3. Když směs začne houstnout, přilévejte olej tenkým proudem, dokud majonéza nedosáhne požadované konzistence.
  4. Nakonec dochuťte solí a pepřem.

A je to! Jenom na sebe tuto majonézu nestříkejte, je vhodná pouze ke konzumaci!

Zdroj: Kupi, Willlevisnumber8, Food&Wine