Akční cenové bomby tohoto týdne: Cukr za 17,90 Kč, vejce za 2,16 Kč a kuřecí prsa za 99,90 Kč

Nákupní vozík s ovocem a zeleninou v supermarketu Billion Photos / Shutterstock.com

Kupi letáková hlídka znovu v akci. Opět vám přinášíme přehled těch nejzajímavějších slev z českých hypermarketů. Co byste rozhodně neměli prošvihnout? Bombastickou akci na vejce, mléko a různé druhy masa. Ale to není samozřejmě všechno. Podívejte se na další lákavé nabídky z našich hypermarketů!

Přečtěte si také

Koření jako pomocník při hubnutí: Skořice i další, které by vás nenapadly

Meloun a borůvky za hubičku

Tento týden se hypermarkety opět předhánějí ve slevách na meloun. Nejvýhodněji ho tentokrát koupíte v Lidlu, kde za 1 kg vodního melounu zaplatíte 8,90 Kč. Určitě na melouny zajděte i do hypermarketu Albert, který tento týden nabízí až 50% slevu na různé druhy melounů.

Když už budete v Albertu, nezmeškejte super akci na borůvky, které seženete se slevou 40 % – za 500g balení borůvek zaplatíte 79,90 Kč.

Akce na meloun v Lidlu Lidl

Rané brambory za polovic a bílá paprika se 40% slevou

Pro rané brambory zajděte tento týden do Lidlu, kde 1 kg koupíte za super cenu 14,95 Kč. Výhodně je nabízí také Kaufland. Tady vás 1 kg brambor vyjde na 15,90 Kč.

Z ostatní zeleniny se vyplatí koupit i bílou papriku. Tu za nejlepší cenu koupíte v Globusu, kde za 1 kg zaplatíte 34,90 Kč.

Cukr krystal a cukr krupice se slevou 33 %

Pokud vám dochází zásoby cukru, tak si doplňte zásoby. V Kauflandu a Tescu koupíte 1 kg cukru krystal za super cenu 17,80 Kč. Jestli máte raději cukr krupici, zajděte do hypermarketů a supermarketů Albert, kde koupíte 1 kg za 17,90 Kč. Cena je vaše s aplikací Můj Albert.

Akce na rané brambory v Lidlu Lidl

Vejce za 2,16 Kč a polotučné mléko za polovic

Kde mají tento týden takovou parádní akci na vejce? V Lidlu! Za 30 ks vajec velikosti M zaplatíte 64,90 Kč! Za výhodnou cenu je nabízí i Kaufland. Tady vás 10 ks vajec velikosti M vyjde na 24,90 Kč, pokud máte Kaufland Card.

Polotučné mléko za výhodnou cenu nabízí hned několik hypermarketů. Nejvýhodněji ho koupíte v Albertu nebo Kauflandu. Tady za polotučné mléko zaplatíte 11,90 Kč. Za stejnou cenu ho koupíte i v Tescu, pokud jste členy Tesco Clubcard. 

Máslo za 39,90 Kč

Za tuto bezva cenu koupíte máslo hned v několika hypermarketech – v Albertu, Globusu i Kauflandu. V Albertu se jedná o máslo značky Česká chuť, v případě Globusu i Kauflandu o značku Tatra.

Akce na vejce v Lidlu Lidl

Krůtí prsa se 40% slevou a kuřecí prsní řízky za polovic

Pro milovníky libového masa tady máme super akci na krutí i kuřecí maso! Krůtí prsa koupíte za parádní cenu v Lidlu, kde vás 1 kg vyjde na 129,90 Kč. Kuřecí prsní řízky nabízí za bezkonkurenční cenu Billa – tady za 1 kg zaplatíte 99,90 Kč. Výhodně je koupíte i v hypermarketu Albert, kde vás 1kg mix kuřecích a stehenních řízků vyjde na 109,90 Kč.

Vepřové pečeně za hubičku

Z vepřového masa se vyplatí nakoupit pečeni, kterou s více než 50% slevou koupíte v hypermarketech Albert a Tesco. Za 1 kg pečeně tady zaplatíte 99,90 Kč

Akce na krůtí prsa v Lidlu Lidl

To nejlepší z hromadných slev

Lidl si tento týden připravil slevu 30 % na všechny mražené pizzy. Za zmínku stojí také hromadná sleva 25 % na všechny zmrzliny značky Gelatelli a Bon Gelati. 

Albert si připravil akci pro všechny milovníky masa. Se slevou 33 % tady koupíte vybrané hovězí steaky. Teď v létě není k zahození ani téměř 53% sleva na vybranou opalovací kosmetiku a repelenty.

Na opalovací kosmetiku klidně zajděte také do Penny. V Penny koupíte se 40% slevou vybrané opalovací přípravky značky Astrid.

Lákavou akci pro všechny milovníky grilování má tento týden Tesco. Se slevou 40 % tady koupíte vybrané grily a příslušenství.

Globus přichystal hromadnou akci na rýži, luštěniny a obiloviny značky Lagris, které koupíte se slevou 30 %. Zajímavá je také 35% sleva na vybrané výrobky Panzani.

  • Pozn: Ceny jsou uváděny na základě pražských letáků z dat nákupního rádce Kupi. Ceny se mohou lišit podle vaší lokality.

Zdroj: Kupi