Akční cenové pecky tohoto týdne: Mléko za polovic, cukr za 17,90 Kč a vepřová panenka za 189,90 Kč

Nákupní vozík v uličce supermarketu LADO / Shutterstock.com

Kupi letáková hlídka je opět tady! Už tradičně vám přinášíme ty nejzajímavější slevy z našich supermarketů. Co se vyplatí nakoupit tento týden? Rozhodně si doplňte zásoby mléka i cukru. V parádních akcích jsou také rajčata a okurky. Vyplatí se koupit i vepřovou panenku. Pojďte se s námi podívat na nejzajímavější slevy tohoto týdne!

Přečtěte si také

Co je to skinimalismus? Nejnovější trend v péči o pleť, díky kterému ušetříte

Nektarinky za polovic a 30% sleva na borůvky

Hypermarkety si tento týden připravily opět zajímavé akce na sezónní ovoce. Pokud patříte mezi milovníky nektarinek, nejvýhodněji je koupíte od 1. července v Penny, kde za 1 kg nektarinek zaplatíte super cenu 29,90 Kč. Pokud nechcete čekat až na pondělí, zajděte si do Kauflandu, kde kilo nektarinek seženete za 39,90 Kč.

V obchodech jsou v akci i borůvky. Za nejlepší cenu je koupíte v Tescu. Pokud jste členy klubu Tesco Clubcard, za 500 g borůvek zaplatíte 89,90 Kč. Výhodně je koupíte i v Kauflandu – tady za 300 g borůvek zaplatíte 59,90 Kč.

Sleva na okurku v Lidlu Lidl

Okurka hadovka a keříková rajčata s 50% slevou

Tento týden koupíte v naprosto luxusní akci okurky i rajčata. Pro okurky vyrazte do Penny, kde koupíte 1 okurku za bezkonkurenční cenu 9,90 Kč. Za super cenu je také v Lidlu, tady vás 1 okurka vyjde na 10,90 Kč.

Kam zajít pro keříková rajčata? Kupte je také v Penny. Kilogram rajčat v Penny koupíte za skvělou cenu 21,90 Kč.

Plnotučné mléko s 50% slevou a polotučné mléko s 30% slevou

Jestli vám došly zásoby mléka, tak je tento týden doplňte. Nejvýhodněji koupíte polotučné mléko Tatra. Pokud jste členy Billa klubu, tak tady 1 mléko koupíte za 11,90 Kč. O korunu více vás vyjde v Kauflandu, podmínkou je mít Kaufland Card.

Pokud máte raději plnotučné mléko, červeně si do kalendáře vyznačte datum 28. 6. V tento den totiž koupíte v Lidlu s aplikací Lidl Plus plnotučné mléko za polovic – jedno mléko vás vyjde na 10,45 Kč.

Pomazánka z cottage se salátovou okurkou
Čas přípravy: 10 min Obtížnost: Snadný

Pomazánka z cottage se salátovou okurkou

Rychlou svačinu, snídani či večeři naslano vykouzlíte z jednoho balení cottage sýru, okurky a pár dalších ingrediencí.

Pomazánka z cottage se salátovou okurkou
Salát Caprese
Čas přípravy: 10 min Obtížnost: Snadný

Salát Caprese

Salát Caprese, italsky známý jako Insalata Caprese, je jednoduchý salát pocházející z jižní Itálie. Připravuje se z nakrájených rajčat, mozzarelly a čerstvých lístků bazalky – kombinace červené, bílé a zelené barvy má připomínat právě italskou vlajku. Salát vykouzlíte během chvilky a skvěle poslouží jako předkrm nebo lehká večeře.

Salát Caprese

Cukr krupice s 30% slevou

Doplňte si také zásoby cukru. Za super cenu v akci koupíte cukr krystal i cukr krupici. Pro cukr krupici zajděte do Albertu, 1 kg cukru vás tady vyjde na 17,90 Kč, pokud jste členy klubu. Cukr krystal nejvýhodněji koupíte v Bille, kde za 1 kg cukru zaplatíte taktéž 17,90 Kč.

Sladká odměna pro paní učitelky – výrazné slevy na bonboniéry a čokoládu

Konec školního roku je tady a supermarkety přišly se super akcemi na čokolády a bonboniéry. Paním učitelkám tak doporučujeme koupit například bonboniéru Raffaello. Nejvýhodněji ji koupíte v Bille nebo v Kauflandu, kde za bonboniéru zaplatíte shodně 79,90 Kč.

Za super cenu koupíte i čokoládu Studentská pečeť. V hypermarketu Albert ji seženete s téměř 60% slevou za 49,90 Kč. Tato cena je vaše s aplikací Albert.

Akce na Raffaello Billa

Kuřecí prsní řízky za polovic a vepřová panenka s 30% slevou

Se slevami na kuřecí prsní řízky se tento týden roztrhl pytel. Za super cenu 109,90 Kč/kg je koupíte v Bille nebo v hypermarketech Albert. Pokud jste členy klubu Tesco Clubcard, za stejnou cenu je koupíte i tady.

Pokud patříte mezi milovníky vepřové panenky, zajděte do Penny. Kilogram vepřové panenky zde koupíte za parádní cenu 189,90 Kč. Nabídka platí do vyprodání zásob. Výhodně nabízí vepřovou panenku i Kaufland, kde vás 1 kg panenky vyjde na 199,90 Kč.

To nejlepší z hromadných slev

Lidl pokračuje ve svých červnových peckách. Tento týden koupíte v akcích 1+1 nebo 2+1 polotvrdé sýry, proteinové kapsičky a dokonce v akci 3+3 také plnotučné mléko.

Albert si tento týden připravil hromadnou akci na rajčata z Moravy, která koupíte se 40% slevou. Jde o cherry rajčátka a rajčátka na větvičce.

Do Penny si zajděte na opalovací přípravky Astrid, které tady koupíte s 30% slevou. Pokud potřebujete pod pergolu nebo na terasu nový nábytek, skočte do Tescazahradní nábytek zde seženete s 30% slevou.

Nemůžeme zapomenout ani Billu a její 20% slevu na Billa nanuky a multipacky.

Akce na rajčata v Albertu Albert

Připravte se na víkend – super akce na piva i zmrzliny

Ani tentokrát nezapomeneme na pivaře. Jestli jste tým Gambrinus, zajděte do hypermarketů Albert nebo do Billy, kde jedno lahvové pivo koupíte za 11,90 Kč. Za stejnou cenu ho seženete i v Penny. Pro milovníky Rázné 10° od Radegastu si super akci připravil Lidl, kde koupíte 1 pivo za 13,90 Kč.

V akci jsou tento týden také ochucená nealko piva Birell v plechu. Nejvýhodněji je koupíte v Penny a v hypermarketech Albert, kde za plechovku zaplatíte 18,90 Kč.

A ještě něco pro milovníky zmrzliny. Pokud zbožňujete Mrož sorbet ve vaničce, zajděte do Globusu, kde seženete 900ml vaničku za 89,90 Kč. A za skvělou cenu koupíte i nanuky Magnum Algida. V Albertu je tento týden koupíte s 50% slevou za 29,90 Kč.

  • Pozn: Ceny jsou uváděny na základě pražských letáků z dat nákupního rádce Kupi. Ceny se mohou lišit podle vaší lokality.

Zdroj: Kupi