Tipy na skvělé zmrzliny a osvěžení z obchodů, které prostě musíte ochutnat

Spousta drinků v rukou DavideAngelini / Shutterstock.com

Dobrot na léto není nikdy dost a naštěstí letos v obchodech najdeme plno zajímavých novinek, které rozhodně stojí za ochutnání. Do regálů supermarketů tentokrát přistály zejména nápoje, ale i zajímavé zmrzliny a nanuky. V článku si představíme ty nejzajímavější letní novinky.

Přečtěte si také

Máte strach o své kufry během letu na dovolenou? Takto je ochráníte před poškozením, vykradením i ztrátou!

Zmrzlina Magnum ve 3 nových příchutích

Oblíbená zmrzlina Magnum se teprve nedávno rozrostla o řadu Pleasure Expres, kde najdete tři nové příchutě. Ty díky své originalitě nemají konkurenci. V obchodech najdete nanuky nesoucí názvy Wonder, Euphoria a Chill.

  • Magnum Wonder v sobě skrývá datlovou zmrzlinu s karamelovou příchutí, která je obklopena bílou čokoládou s karamelem a kousky karamelizovaných mandlí.
  • Magnum Euphoria vás osvěží citronovou příchutí zmrzliny s malinovým jádrem. Je namočená do bílé čokolády a posypaná cukříky s ovocnou příchutí.
  • Magnum Chill potěší milovníky sušenek, má totiž vanilkovo-sušenkovou příchuť, kterou doprovází borůvkový sorbet. Celá je namočená do čokoládové polevy a kousků sušenek.

Frisco představilo svěží novinku

Frisco i letos připravilo novinku, kterou je slaďoučké mango & limeta. Mango patří mezi velmi oblíbené příchutě a ve spojení s limetkou vytváří perfektní osvěžení. Frisco uvedlo, že příchuť vytvořilo na základě průzkumu. „Věříme, že nový chuťový profil významně pomůže akvizici nových spotřebitelů,“ sdělila Žaneta Kratochvílová, Brand Manager Frisca. Na sociálních sítích už se to hemží pozitivními ohlasy od zákazníků, podle kterých se tato příchuť opravdu povedla.

Vitamínová voda Korunní

Doplnit vitamíny na cestách nebo ve městě už nemusíte jen prostřednictvím tobolek, ale i nápojů, jako je například vitamínová voda Korunní. Plechovka obsahuje jak denní dávku potřebných minerálů, tak i vitamíny C, B3, B5, B6 a B9. Vitamínovou vodu Korunní aktuálně najdete například v drogerii dm.

Zmrzlina Snickers Fadhli Adnan / Shutterstock.com

Nové džusy Relax s příchutí letních drinků

Nový Relax Vol.NO je inspirován míchanými alkoholickými drinky, ale obsahuje 0 % alkoholu. Lahodně vychlazená novinka od Relax Vol.NO bez kapky alkoholu s obsahem 20% ovocné složky je v prodeji v 5 ikonických příchutích v kartonu či plechovce.

Zmrzliny Snickers, Mars a Bounty

Do mrazáků několika obchodů dorazily zmrzliny Snickers, Mars a Bounty, které už na první pohled působí téměř stejně jako tyto velmi známé tyčinky. Snickers zmrzlina vás okouzlí velkými kousky arašídů a táhnoucího se karamelu, Mars potěší milovníky mléčné příchuti ve spojení s karamelem a Bounty má jemnou chuť kokosu, která není příliš sladká. My z redakce obzvlášť doporučujeme vyzkoušet Snickers zmrzlinu, po které se budete olizovat až za ušima.

Aperol Spritz
Čas přípravy: 5 min Obtížnost: Snadný

Aperol Spritz

Aperol Spritz je světově oblíbený alkoholický nápoj, jehož obliba neustále roste. Díky výrazné oranžové barvě, typické hořkosladké chuti a nízkému obsahu alkoholu si jej zamiluje snad každý. A hodí se na letní párty, grilovačku i silvestrovský večírek.

Aperol Spritz
Perlivé mojito
Čas přípravy: 10 min Obtížnost: Snadný

Perlivé mojito

Snad všichni znají klasické mojito – míchaný nápoj z máty, limety a rumu. Vyzkoušejte také ale netradiční kombinaci s perlivým vínem. Doporučujeme vybírat z těch sladších (doux), případně z polosladkých perlivých vín (demi-sec). Výslednou chutí budete příjemně překvapeni.

Perlivé mojito
Nanuky Aperol Spritz
Čas přípravy: 10 min Obtížnost: Snadný

Nanuky Aperol Spritz

Letní horké dny jsou konečně tady a s nimi i čas připravit si něco, co vás dokáže zchladit – třeba tyto skvělé a na přípravu velmi jednoduché nanuky Aperol Spritz pro dospělé, které si zajisté zamilujete. Věříme, že se stanou hitem každé vaší prázdninové párty.

Nanuky Aperol Spritz

Ležák Proud je ideální letní volbou

Osvěžující ležák Proud je na léto jako stvořený. Obsahuje jen 3,9 % alkoholu a není příliš hořký. Má lehkou chuť, kterou doprovází ovocné tóny. Ležák si lze koupit jak ve skle, tak i v plechovce a je ideální, když zrovna nemáte chuť na ochucené pivo a chcete něco méně sladšího. Koupíte ho například v Bille nebo v Tescu.

Zdroj: Redakce Kupi, Frisco, Korunní, Algida, Pivo Proud