Slavný drink Prime má konkurenci: Fotbalista Lionel Messi přichází na trh s vlastním nápojem

Lionel Messi ve svém fotbalovém dresu Victor Velter / Shutterstock.com

Fotbalista Lionel Messi představil svůj vlastní sportovní nápoj, nejspíš se tak stane konkurencí pro slavný drink Prime, který na trh přinesl influencer Logan Paul. Konkurence na přesyceném trhu je ale obrovská, takže Messiho čeká velká výzva.

Přečtěte si také

Cenové pecky tohoto týdne: Máslo za 34,90 Kč, olej za polovic a vepřová pečeně za 109,90 Kč

Lionel Messi přichází na trh s novým nealkoholickým nápojem nesoucím název Más+ by Messi, a to hned v několika nových příchutích. Ačkoliv má slavný fotbalista obrovskou základnu fanoušků, nebude to mít jednoduché, protože je na trhu obrovská konkurence. Tou největší je pravděpodobně nápoj Prime, který už před nějakou dobou uvedl na trh Logan Paul. Nápoj Lionela Messiho bude v polovině června uveden v Americe, kde lidé méně pijí alkohol, ale rádi se oddávají pití energetických a dalších nealkoholických nápojů.

Hydratační nápoj s elektrolyty bez kofeinu a cukru

Más+ se může chlubit obsahem elektrolytů, vitamínů a antioxidantů a zároveň i nízkým obsahem cukru a tím, že neobsahuje kofein, žádná barviva ani umělá sladidla. Oproti konkurenci není zcela bez cukru, ale obsahuje gram třtinového cukru na jednu plechovku či lahev, což ocení spousta lidí, kteří neslazené nápoje kvůli chuti nemají příliš v lásce. Celá lahev má pouhých 10 kalorií.

Čtyři barevné plastové lahve s černými nápisy Más+ Más+ Next Generation Beverage Co.

Nápoj Más+ bude dostupný ve čtyřech příchutích

Nápoj Más+ bude dostupný ve čtyřech zajímavých příchutích, které nesou názvy Orange D’Or, Miami Punch, Berry Copa Crush a Limón Lime League, jedná se tedy o ovocné příchutě. Samotné příchutě mají být inspirovány životem Messiho. Nápoj se bude prodávat v plechovkách a plastových lahvích, které hýří barvami.

Na internetu je nápoj k sehnání od 14. června, v amerických supermarketech bude dostupný od července, celosvětové uvedení na trh je pak plánováno na konec letošního roku. Pravděpodobně se ho časem dočkáme i v Česku.

Významné jméno nezaručuje úspěch nápoje na trhu

Lionel Messi si vybral kategorii na trhu, která je velmi nasycená, úspěch tedy nezaručuje ani jeho jméno. Avšak tato image bude pro nápoj Más+ značnou výhodou. Zpočátku o něj určitě zájem bude, otázkou však zůstává, jestli bude dlouhodobý, nebo po počáteční zvědavosti zákazníků opadne.

Prime se prodává už jen za 10 korun

Proslulý nápoj Prime, který se dostal do povědomí široké veřejnosti především díky influencerům, zažívá dramatický cenový propad. Zatímco ještě nedávno se cena tohoto nápoje vyšplhala až na závratných 300 korun, nyní si jej můžete pořídit za pouhých 10 korun. Této jedinečné příležitosti můžete využít například v prodejnách Billa, kde je aktuálně k dostání za tuto bezkonkurenční cenu. Pokud jste tedy dosud váhali s ochutnávkou tohoto oblíbeného nápoje, nyní máte ideální šanci si jej dopřát za zlomek původní ceny. Neváhejte a vydejte se do nejbližší prodejny Billa, než bude vyprodáno!

Zdroje: CNN, Kupi, Billa