Den dětí se blíží! Na co lákají české hypermarkety?

Rodina na nákupu v supermarketu adriaticfoto / Shutterstock.com

V sobotu je Den dětí! A jsou na něj připravené i české hypermarkety. Jakou speciální nabídku si připravily? Kromě tradičních výhodných akcí na sladkosti nebo zmrzliny můžete se slevou nakoupit i cereálie, ovoce nebo vybrané stavebnice značky Lego. Pojďte se s námi podívat na nabídky jednotlivých hypermarketů!

Co v článku najdete

Přečtěte si také

Top 5 tekutin, které v létě hydratují líp než voda. Minimálně jedna hodně překvapí

Lidl

Na Den dětí se to hemží slevami na vybrané sladkosti značky Kinder. Ani letos to není výjimka. Lidl například láká na 300 g balení Kinder čokolády nebo výhodné balení oblíbených oplatek Kinder Bueno. Nechybí ani zajímavá akce na zmrzlinu – za super cenu koupíte nanuky Severáček. Zajímá vás kompletní nabídka Lidlu ke dni Dětí? Mrkněte do letáku!

Albert

Do Albertu doporučujeme zajít na zmrzliny! Nabídka je opravdu široká. Koupíte tam například multipack 6 nanuků Dream&Co. Nechybí ani akce na oblíbené Calippo. A dětští fajnšmekři určitě ocení i slevu na nanuky Snickers a Mars. Na další nabídku ke Dni dětí mrkněte do letáku Albert.

Bez Kinder sladkostí a nanuků to není správný Den dětí

Kupte se slevou Nanuky Mars.

Porovnat slevy

Kaufland

Kaufland si mimo jiné na tento týden připravil také speciální akci „nákupy za dvacku“. Pokud vaše ratolesti milují Kinder Joy, zajděte do Kauflandu, protože ho tu koupíte za 20 Kč! Se zajímavou slevou 33 % zde koupíte i mléčné řezy Kinder Pingui, Kinder Maxi King nebo Kinder Paradiso. Kompletní nabídku ke Dni dětí najdete v letáku.

Penny

Penny láká na 40% slevu na vybrané oplatky – například na Fidorku, oplatek Katka nebo kukuřičné trubičky Alaska. Nechybí ani akce na sladkosti Kinder. Koupíte zde například výhodně bonbóny Kinder Schoko-Bons nebo čokoládovou tyčinku Kinder Maxi. Na další akční nabídku mrkněte do letáku.

Udělejte dětem radost oblíbenými sladkostmi od Kinder

Tesco

V Tescu na vás čeká více než 40% sleva na Kinder surprise, pokud jste členy klubu Tesco Club card. Jestliže máte doma malé stavitele, s 25% slevou zde koupíte i vybrané stavebnice od Lego – podmínkou je opět být členem klubu Tesco. Na kompletní nabídku mrkněte do letáku.

Billa

Pokud nechcete dětem kupovat pouze sladkosti a zmrzlinu, zajděte do Billy. Se slevou 50 % tady koupíte 500 g balení meruněk. Členové Billa klubu navíc koupí s 50% slevou také banány. Výhodně zde koupíte také dezert Lipánek. Více najdete v letáku Billy.

Oslavte Den dětí jak se patří

Globus

Pozadu nezůstává ani Globus. Ten si připravil akci na různé druhy dětských cereálií od Nestlé. A pokud chcete udělat Den dětí fakt slavnostním, kupte dětský sekt Robby Bubble. Co dalšího si Globus připravil? Mrkněte do letáku.

  • Pozn: Ceny jsou uváděny na základě pražských letáků z dat nákupního rádce Kupi. Ceny se mohou lišit podle vaší lokality.

Zdroj: Kupi