Houby rostou jako po dešti a vy nevíte, jak je nejlépe využít? Připravte si bleskové a chutné topinky s hříbky nebo žampiony! Tento jednoduchý recept vyžaduje jen hrstku základních ingrediencí, které najdete ve své kuchyni. Během pouhých deseti minut můžete servírovat křupavou a voňavou pochoutku, ideální pro rychlou večeři nebo svačinu. Využijte čerstvé houby naplno a dopřejte si nezapomenutelný gurmánský zážitek s minimem námahy!
Pokud nejste zrovna nadšenými sběrači hub, ovšem rádi si na nich pochutnáte, žampiony pořídíte v obchodech po celý rok za pár korun. Výhodou tohoto receptu také je, že na topinky můžete použít i starší chléb. Jestli vám tedy doma zrovna nějaký zbyl, nemusíte ho hned vyhazovat. Zužitkujte ho v tomto receptu.
Hotovo! Snadná večeře či svačina, kterou zvládne připravit i méně šikovný kuchař, je na stole. Tak dobrou chuť!
Zdroje: Cuketka, Kupi