Vánoční bramborový salát nemusí být jen klasický, majonézový. Zkuste letos trošku lehčí verzi se zakysanou smetanou, řapíkatým celerem, avokádem a ředkvičkami. Salát je chuťově vyvážený a skvěle doplní lososa, klasického kapra nebo třeba vegetariánskou alternativu štědrovečerní večeře.
Kupte se slevou Salátové brambory konzumní pozdní.
Avokádo není levná záležitost – nejlevněji se dá pořídit kolem 30 Kč, v akci za 25 Kč. Ušetřit lze, pokud si koupíte síťku avokád (např. pět kusů), která cenově vychází levněji než kupování po kusech.
Avokádo můžete koupit zelené a černé. Zelené má svěžejší chuť, černé naopak máslovější strukturu. Já mám raději černá avokáda – víc mi chutnají, snadněji dozrávají a lépe se zbavují slupky. Pokud nechcete čekat, až avokádo dozraje, kupte si avokádo ready to eat / eat me (připravené k okamžité konzumaci).
Kupte se slevou Avokádo Albert Excellent.
A jak děláte vánoční bramborový salát vy?