Jaké nehty budou trendy na podzim 2024?

Ruce mladé ženy s rudě nalakovanými nehty, v pozadí pletená látka Olena Rudo / Shutterstock.com

Na podzim se mění nejen příroda, ale i móda a styl. K dobře sladěnému outfitu patří i skvěle upravené nehty, které se přizpůsobují trendům. Zatímco v létě obvykle dominují světlé, pastelové odstíny, podzim s sebou přináší tlumenější barvy. Podívejte se s námi, jaké trendy budou podzimu 2024 vládnout.

Přečtěte si také

Necháte se ovlivnit osobnostmi v reklamě? Češi věří hlavně hercům, ukázal průzkum

1. Tmavě červená (Cherry Coke)

Asi úplně nejoblíbenější barvou nehtů bude tento rok tmavě červená neboli odstín třešňové coly. Je to sytý tón červené, který nehtům dodává dramatický a luxusní vzhled. Stejně jako klasická červená, sluší tento odstín všem a dá se aplikovat buď na celý nehet, nebo jen na konce ve francouzském stylu.

2. Espresso

Popová píseň Espresso byla hitem letošního léta a stejně tak jsou hitem i nehty v tomto odstínu. Hodí se pro ženy, které si nepotrpí na extravaganci, ale zároveň se rády drží trendů. Jedná se o univerzální barvu, jež se snadno kombinuje a vynikne jak při každodenním nošení, tak při formálních příležitostech.

3. Stříbrné a zlaté prvky

Kovové akcenty budou výrazným hitem tohoto podzimu. Barvu kovu si můžete vybrat podle toho, jaké nosíte šperky, nebo podle nálady. Stříbrné prvky by měli zvolit ti, kdo touží po moderním, až futuristickém vzhledu. Ideální je stříbrnou tvořit různé geometrické tvary a jemné detaily. Zlatou volte v případě, že toužíte po luxusu. Vhodné je zkombinovat ho s tmavými odstíny, jako je například hnědá, černá či již zmíněná tmavě červená.

Ženské ruce s hnědě nalakovanými nehty drží kelímek s kávou Rabusta / Shutterstock.com

4. Ozdůbky a kamínky

Na podzim si jistě všimnete, že mnoho dam a slečen bude nosit nehty s 3D prvky, jako jsou nejrůznější ozdoby či kamínky a perličky. Je to skvělý způsob, jak svou manikúru oživit.

5. Černá klasika

Černá barva je nestárnoucí jak v oblečení, tak v manikúře. Pravděpodobně nikdy nevyjde z módy, a přesně proto se bude nosit i letošní podzim. Zajímavým ozvláštněním může být volba matné černé, která nehtům dodá elegantnější vzhled a zároveň se dá skvěle doplnit zmíněnými 3D ozdobami nebo metalickým zdobením.

6. Metalické nehty

Barvy kovů neuvidíte pouze ve zdobení, ale také na celých nehtech. Zlaté, stříbrné, měděné, ale i metalicky zelené a modré nehty nebudou výjimkou, jelikož se poslední dobou hodně dostávají do popředí. Metalické laky na nehty odrážejí světlo, a tak jsou perfektní pro vytvoření dramatického efektu.

7. Přirozené nehty

Přirozeným vzhledem nehtů nikdy nic nezkazíte. Mnoho žen se během letošního podzimu jistě rozhodne pro jednoduchý, minimalistický vzhled a sáhnou po světlých barvách, jako je béžová, jemně šedá či světlounká růžová.

8. Květinové motivy

Ačkoli by se na první pohled mohlo zdát, že květinové nehty se nosí jen na jaře a v létě, vůbec tomu tak není. Květiny v tlumenějších tónech hnědé, vínové či olivové budou významem trendem tohoto podzimu.

9. Netradiční francie

Francouzská manikúra je dalším stylem nehtů, který se jen tak neokouká. Tento podzim se ale můžeme těšit na nový trend ve formě želvovinových (tzv. tortie) francouzských nehtů. Stejně tak se bude využívat i třešňově červená.

Zdroj: Kupi