Hovězí carpaccio s parmazánem a kapary

Čas přípravy: 5 min
Obtížnost: Snadný
Redakce Kupi.cz
22. května
Hovězí carpaccio s parmazánem a kapary na bílém talíři Kupi.cz

Jemné plátky prvotřídního hovězího masa, které se rozplývají na jazyku, jsou dokonale doplněny výrazným parmazánem a slanou chutí kapary. Olivový olej a čerstvá citronová šťáva dodávají pokrmu svěžest a lehkost. Hovězí carpaccio je elegantní předkrm, kterým se můžete blýsknout i před náročnými gurmány.

Recept

  • 1

    Carpaccio rozložte na talíř. Parmazán nastrouhejte a posypejte jím rovnoměrně carpaccio.

  • 2

    Poté přidejte na maso kapary (pokud použijete velké kapary, nakrájejte je na menší kousky).

  • 3

    Nakonec carpaccio polejte olivovým olejem, zakápněte citronovou šťávou a dochuťte pepřem.

Zajímavé tipy

Líbil se vám recept Hovězí carpaccio s parmazánem a kapary? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.