1/0
Restovaná hlíva ústřičná s nivou a rajčaty je chutná delikatesa, kterou ocení nejen milovníci hub. Kombinace hlívy, rajčat a nivy vykouzlí naprosto dokonalý výsledek, který ještě podtrhne křupavá topinka. Ideální jako nevšední večeře.
Rajčata rozkrojíme na čtvrtiny.
Nivu nakrájíme na menší kousky.
Očistíme hlívu a natrháme ji na nudličky o tloušťce 1 cm.
Petržel nakrájíme nahrubo.
V pánvi rozpálíme olej a přidáme hlívu. Rychle restujeme hlívu po dobu 1 minuty.
Přidáme nakrájená rajčata a promícháme.
Přidáme nivu, krátce promícháme a okamžitě sundáme z ohně.
Podle chuti osolíme, opepříme a znovu promícháme.
Nakonec posypeme nakrájenou petrželí a podáváme na opečené topince potřené česnekem.
Líbil se vám recept Restovaná hlíva ústřičná s nivou a rajčaty? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.