1/0
Pokud máte rádi pikantní jídla, určitě vám přijde vhod naše skvělá chilli omáčka. Chuť a pálivost výsledné omáčky záleží na tom, jaký druh chilli papriček použijete.
Spolu s česnekem, solí, cukrem a 2 lžícemi vody je vložíme do mixéru a vše rozmixujeme. Pokud jsou papričky méně šťavnaté, můžeme přidat 1–2 lžíce vody navíc.
Každý den obsah promícháme a znovu zakryjeme potravinářskou fólií. Po 3–5 dnech by se v chilli pastě měly vytvořit bublinky a pasta bude krásně nadýchaná.
Sriracha se hodí k mořským plodům, nudlím, polévkám, vajíčkům, hamburgerům a dalším pokrmům.
Líbil se vám recept Chilli omáčka sriracha? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.