Tento produkt má v akci pouze jeden obchod
Vepřový bok bez kosti K-Mistři od Fochu z Modletic 1 kg běžně stojí
172,11 Kč.
Akční slevu na Vepřový bok bez kosti K-Mistři od Fochu z Modletic nyní najdete v akčních letácích
Kaufland.
Tento výrobek najdete v kategorii Maso, uzeniny a ryby a podkategorii Vepřové maso. Vybrat si můžete i z další nabídky značky K-Mistři od Fochu.
Nejvýhodněji produkt Vepřový bok bez kosti K-Mistři od Fochu z Modletic v aktuálních akcích získáte v obchodě Kaufland:
89,90 Kč za 1 kg.
Holandský řízek klame tělem, ve skutečnosti jde totiž o směs mletého vepřového masa a tvrdého sýra (nejčastěji gouda nebo eidam) v trojobalu. S Holandskem navíc nemá tato dobrota nic společného, protože jde o ryze české jídlo. Nejlépe si holandský řízek vychutnáte podávaný s bramborovou kaší.
Vepřové výpečky se špenátem musíte vyzkoušet. Toto oblíbené české jídlo, nejčastěji podávané s chlupatými nebo bramborovými knedlíky, dokonale zasytí a potěší vaše chuťové buňky.
Sváteční pečený bůček je luxusní pochoutka, kterou si zaručeně zamilujete. Není to tedy zrovna jídlo pro běžný pracovní den, které je hotové za půl hodiny, protože jeho příprava si žádá dostatek času. Na druhou stranu ale zase ukazuje, jak se dá s trochou úsilí proměnit úplně obyčejná surovina na něco skvělého.
Pečený králík na česneku s bůčkem a cibulí patří mezi oblíbené lahůdky české kuchyně. Bůček pustí tuk a králičí maso tím pádem nebude vůbec vysušené. Králík na česneku přelitý vypečenou šťávou, podávaný s bramborovou kaší nebo noky a dušeným špenátem bude vynikající víkendový oběd, na kterém si jistě pochutnáte.
Porovnejte si další akční letáky pro tento týden. Podívejte se na aktuální leták Tesco, Kaufland nebo Penny Market.
S účtem od Seznamu se můžete přihlásit do všech jeho služeb nebo můžete využít váš profil na sociální síti.
Pokud účet ještě nemáte, tady si ho vytvoříte s libovolnou e-mailovou adresou.
Přihlašovali jste se doposud jinak nebo máte problém s registrací? Kontaktujte nás prosím.
S vyřešením vašeho požadavku vás budeme brzy kontaktovat.