Tento výrobek najdete v kategorii Ovoce a zelenina a podkategorii Bylinky a koření.
Telecí ossobuco jsou plátky šťavnatého hovězího masa s morkovou kostí, dušené společně s předem orestovanou zeleninou. Maso musí po upečení zůstat uprostřed krásně růžové a uvnitř plné šťávy. Tento pokrm se nejčastěji připravuje z telecího kolene nebo kližky. Příprava sice zabere více času, ale výsledek bude jistě stát za to.
Králík na smetaně patří mezi tradiční recepty české kuchyně. Králičí maso má vysokou nutriční hodnotu a je bohaté na draslík, fosfor nebo hořčík, zároveň obsahuje jen velmi málo cholesterolu. Vyzkoušejte tento chutný recept a servírujte jej ideálně s houskovým nebo karlovarským knedlíkem.
Růžičková kapusta je výborný zdroj vitamínů, minerálů a vlákniny. Polévka z ní je navíc lahůdka, o které jste možná ani nevěděli. Báječně zasytí, skvěle chutná, a je také velmi zdravá. Její příprava je navíc velmi rychlá a jednoduchá.
Tuhle chutnou dančí plec se smetanovou omáčkou si zamilujete. Na zvěřinovou roládu můžete použít klidně i maso z krku, které je prorostlejší a šťavnatější. Pokud máte rádi více voňavější omáčku, přidejte k tymiánu i rozmarýn.
Porovnejte si další akční letáky pro tento týden. Podívejte se na aktuální leták Albert, Lidl nebo Penny Market.
S účtem od Seznamu se můžete přihlásit do všech jeho služeb nebo můžete využít váš profil na sociální síti.
Pokud účet ještě nemáte, tady si ho vytvoříte s libovolnou e-mailovou adresou.
Přihlašovali jste se doposud jinak nebo máte problém s registrací? Kontaktujte nás prosím.
S vyřešením vašeho požadavku vás budeme brzy kontaktovat.