Aktuálně není ve slevě
Přejít do sekce Párky a klobásy
Tento výrobek najdete v kategorii Maso, uzeniny a ryby a podkategorii Párky a klobásy. Vybrat si můžete i z další nabídky značky Beskydské uzeniny Chodura.
na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 1368 kJ |
Energetická hodnota | 32 kcal |
Tuky | 28 g |
z toho nasycené | 12 g |
Sacharidy | 2,4 g |
z toho cukry | 0,8 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 2 g |
Telecí maso (min. 40%) a vepřové maso (min. 40%) |
Pitná voda |
Bramborový škrob |
Jedlá sůl |
Stabilizátory (di a trifosforečnany) |
Antioxidant (kyselina L-askorbová) |
Regulátor kyselosti (kyselina citrónová) |
Konzervant (dusitan sodný) |
Látka zvýrazňující chuť a vůni (glutaman sodný) |
Dextróza |
Koření |
Extrakty koření |
Barvivo (karmín) |
Obal: jedlé kolagenní střevo |
na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 1368 kJ |
Energetická hodnota | 332 kcal |
Tuky | 28 g |
z toho nasycené | 12 g |
Sacharidy | 2,4 g |
z toho cukry | 0,8 g |
Bílkoviny | 10 g |
Sůl | 2 g |
Telecí maso (min. 40%) a vepřové maso (min. 34%) |
Pitná voda |
Bramborový škrob |
Jedlá sůl |
Stabilizátory (difosforečnany a trifosforečnany) |
Antioxidanty (kyselina L-askorbová) |
Regulátor kyselosti (kyselina citrónová) |
Konzervant (dusitan sodný) |
Látka zvýrazňující chuť a vůni (glutaman sodný) |
Dextróza |
Koření |
Extrakty koření |
Barvivo (košenila) |
Obsah tuku do: 29% |
Upozornění: Udávané informace se vždy vztahují ke zvolené variantě zboží. Uvedené údaje jsou pouze informační a je nezbytné je ověřit přímo na prodávaném výrobku.
Chodura Telecí párky 310g, Chodura Telecí párky v přírodním střívku 460g
Objevte další slevy z aktuálních letáků. Inspirujte se pro tento týden akčními letáky Tesco, Albert nebo Lidl.
S účtem od Seznamu se můžete přihlásit do všech jeho služeb nebo můžete využít váš profil na sociální síti.
Pokud účet ještě nemáte, tady si ho vytvoříte s libovolnou e-mailovou adresou.
Přihlašovali jste se doposud jinak nebo máte problém s registrací? Kontaktujte nás prosím.
S vyřešením vašeho požadavku vás budeme brzy kontaktovat.