Tento výrobek najdete v kategorii Vaření a pečení a podkategorii Bujony. Vybrat si můžete i z další nabídky značky Maggi.
na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 1079 kJ |
Energetická hodnota | 259 kcal |
Tuky | 19 g |
z toho nasycené | 12 g |
Sacharidy | 17 g |
z toho cukry | 3,5 g |
Vláknina | < 0,5 g |
Bílkoviny | 5 g |
Sůl | 55,9 g |
Jedlá sůl, palmový tuk, kukuřičný škrob, látky zvýrazňující chuť a vůni (glutaman sodný, 5´- ribonukleotidy sodné), cukr, cibulový prášek, barvivo (amoniak-sulfitový karamel), aromata, hovězí maso prášek 0,45 %, kurkuma, antioxidant (výtažky z rozmarýnu), minerální látka (jodičnan draselný) |
% - vztaženo na obsah složky v celém výrobku |
na 100 g | Na porci 200 ml (připraveno podle návodu): | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1079 kJ | 43 kJ |
Energetická hodnota | 259 kcal | 10 kcal |
Tuky | 19 g | 0,8 g |
z toho nasycené | 12 g | 0,5 g |
Sacharidy | 17 g | 0,7 g |
z toho cukry | 3,5 g | < 0,5 g |
Vláknina | < 0,5 g | < 0,5 g |
Bílkoviny | 5 g | < 0,5 g |
Sůl | 55,9 g | 2,2 g |
Jedlá sůl, palmový tuk, kukuřičný škrob, látky zvýrazňujíci chuť a vůni (glutaman sodný, 5´- ribonukleotidy sodné), cukr, cibulový prášek, barvivo (amoniak-sulfitový karamel), aromata, hovězí maso prášek 0,45 %, kurkuma, antioxidant (výtažky z rozmarýnu), minerální látka (jodičnan draselný) |
% - vztaženo na obsah složky v celém výrobku |
Upozornění: Udávané informace se vždy vztahují ke zvolené variantě zboží. Uvedené údaje jsou pouze informační a je nezbytné je ověřit přímo na prodávaném výrobku.
MAGGI Extra silný bujón 100g, MAGGI Extra silný bujón 60g
Pro tento týden je pro vás připraveno ještě mnoho dalších akčních slev. Najdete je v aktuálních letácích Tesco, Lidl či Penny Market.
S účtem od Seznamu se můžete přihlásit do všech jeho služeb nebo můžete využít váš profil na sociální síti.
Pokud účet ještě nemáte, tady si ho vytvoříte s libovolnou e-mailovou adresou.
Přihlašovali jste se doposud jinak nebo máte problém s registrací? Kontaktujte nás prosím.
S vyřešením vašeho požadavku vás budeme brzy kontaktovat.