Tento výrobek najdete v kategorii Sladkosti a slané snacky a podkategorii Bonbony a žvýkačky. Vybrat si můžete i z další nabídky značky Mars.
na 100 g | / 36,6g ( %) | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1885 kJ | 746 kJ |
Energetická hodnota | 448 kcal | 177 kcal |
Tuky | 17 g | 6,6 g |
z toho nasycené | 8,3 g | 3,3 g |
Sacharidy | 70 g | 28 g |
z toho cukry | 62 g | 24 g |
Bílkoviny | 4 g | 1,6 g |
Sůl | 0,42 g | 0,17 g |
Cukr |
Glukózový sirup |
Kakaové máslo |
Sušené plnotučné mléko |
Kakaová hmota |
Slunečnicový olej |
Sušené mléko odtučněné |
Laktóza |
Sušená syrovátka (z mléka) |
Odtučněný kakaový prášek |
Mléčný tuk |
Ječný sladový extrakt |
Emulgátor (sójový lecitin) |
Jedlá sůl |
Sušený vaječný bílek |
Palmový tuk |
Mléčná bílkovina |
Přírodní vanilkový extrakt |
na 100 g | 45.3g | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1883 kJ | 853 kJ |
Energetická hodnota | 448 kcal | 203 kcal |
Tuky | 17 g | 7,5 g |
z toho nasycené | 8,3 g | 3,8 g |
Sacharidy | 70 g | 32 g |
z toho cukry | 62 g | 28 g |
Bílkoviny | 4 g | 1,8 g |
Sůl | 0,41 g | 0,19 g |
Cukr |
Glukózový sirup |
Kakaové máslo |
Sušené plnotučné mléko |
Kakaová hmota |
Slunečnicový olej |
Sušené mléko odtučněné |
Laktóza |
Sušená syrovátka (z mléka) |
Odtučněný kakaový prášek |
Mléčný tuk |
Ječný sladový extrakt |
Emulgátor (sójový lecitin) |
Jedlá sůl |
Sušený vaječný bílek |
Palmový tuk |
Mléčná bílkovina |
Přírodní vanilkový extrakt |
Upozornění: Udávané informace se vždy vztahují ke zvolené variantě zboží. Uvedené údaje jsou pouze informační a je nezbytné je ověřit přímo na prodávaném výrobku.
Mars Bites 119g, Mars Bites 136g
Objevte další slevy z aktuálních letáků. Inspirujte se pro tento týden akčními letáky Tesco, Albert nebo Lidl.
S účtem od Seznamu se můžete přihlásit do všech jeho služeb nebo můžete využít váš profil na sociální síti.
Pokud účet ještě nemáte, tady si ho vytvoříte s libovolnou e-mailovou adresou.
Přihlašovali jste se doposud jinak nebo máte problém s registrací? Kontaktujte nás prosím.
S vyřešením vašeho požadavku vás budeme brzy kontaktovat.