Křupavé kremrole z listového těsta naplněné nadýchaným tvarohovým krémem jsou jednodušší na přípravu než si myslíte. Jsou perfektní na jakoukoliv oslavu nebo na zpestření stolu pro návštěvy. Jejich příprava je přitom lehká a rychlá.
Listové těsto vyválejte na tenký obdélník. Rádýlkem nakrájejte pruhy o síle 2 cm na šířku.
Trubičky na minikremrolky omastěte máslem a pruhy těsta natočte na trubičky. Potřete rozšlehaným vejcem, případně posypejte drcenými oříšky a rozložte na plech vyložený pečicím papírem.
Vložte do trouby vyhřáté na 220 °C a pečte dozlatova.
Trubičky vyndejte z upečených kremrolek ještě zatepla a nechte je vychladnout.
Smetanu vyšlehejte dotuha.
Tvaroh oslaďte moučkovým cukrem a přidejte semínka z vanilkového lusku. Zlehka vmíchejte do smetany.
Krém přendejte do sáčku s řezanou trubičkou a naplňte kremrolky.
Hotové kremrolky skladujte v lednici a před podáváním je posypejte dle chuti moučkovým cukrem.
Líbil se vám recept Kremrole s tvarohovým krémem? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.