1/0
Připravte si s námi specialitu Tex-Mex kuchyně, která nese název Chimichanga. Pro Tex-Mex kuchyni jsou charakteristická jídla mexické kuchyně s přísadami a technikami, jedinečnými pro Texas. V tomto případě se jedná o plněnou tortillu, kterou jednoduše usmažíte na pánvi. Recept je velmi rychlý a jednoduchý, vhodný i pro kuchaře amatéry.
Nakrájejte cibuli, česnek a kuřecí prsa na menší kousky. Rozpalte pánev a orestujte na ní cibuli, česnek a přidejte kuřecí maso. Přidejte nakrájenou papriku a mletý kmín. Restujte, dokud není maso dostatečně propečené.
Na závěr přidejte fazole a osolte a opepřete podle chuti. Každou tortillu naplňte touto náplní, posypejte ji strouhaným sýrem a tortillu zabalte.
Do velké pánve nalijte dostatek oleje a usmažte tortilly dozlatova. Hotové jídlo podávejte s rajčatovou salsou a zakysanou smetanou.
Vyzkoušejte také další podobné speciality třeba chilli con carne nebo quesadillu s avokádem.
Líbil se vám recept Chimichanga? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.