1/0
Milujete lívance a chcete si připravit jejich zdravější variantu? Ochutnejte naše banánovo-ovesné lívance. Je to rychlovka – vše jen rozmixujete v mixéru a můžete smažit. A chutnají naprosto skvěle. Doporučujeme je zakápnout javorovým sirupem a doplnit třeba čerstvým ovocem, které máte zrovna po ruce.
Zralé banány rozmačkáme a vložíme do mísy. Přidáme vejce, ovesné vločky a vše dohromady rozmixujeme.
Rozpálíme pánev s trochou ghí, přilejeme trochu těsta a smažíme z obou stran. Hotové lívance pokapeme javorovým sirupem a ozdobíme čerstvým ovocem.
Vyzkoušejte také banánové lívanečky s tvarohem nebo lívanečky nadýchané jako obláček.
Líbil se vám recept Banánovo-ovesné lívance? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.