1/2
Chcete malou změnu na obědovém menu? Zvěřinové speciality se k tomu skvěle hodí. Máme pro vás tip – upečte si divočáka. Je to snadné. Všechny suroviny nakrájíte, hodíte do jednoho pekáče a šup s tím do trouby. A ta vůně. Už jen při pečení se vám budou sbíhat sliny.
Troubu rozehřejeme na 180 °C.
Kančí hřbet a bůček nakrájíme na kostičky, osolíme a vše vložíme na sádlem vymazaný plech.
Cibuli nakrájíme nahrubo, česnek nadrtíme, mrkev nakrájíme na kolečka a vše přidáme do pekáče k masu. Na závěr přidáme bobkový list a celý pepř a vložíme do trouby.
Pečeme na 180 °C dozlatova. Při pečení podléváme zvěřinovým vývarem. Podáváme s rýží.
Líbil se vám recept Pečený divočák? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.