1/1
Upečte si bezlepkové máslové sušenky, které voní po Vánocích a můžete si je ochutit podle sebe. Základní těsto lze ještě vylepšit kokosem, kakaem, skořicí nebo třeba perníkovým kořením – záleží jen na vás, čemu dáváte přednost. Zaručujeme ale, že zmizí během chvilky.
Ze všech surovin vypracujte hladké těsto. Pokud chcete základní těsto ještě dochutit, rozdělte si jej na části a přimíchejte další suroviny (strouhaný kokos, skořici apod.)
Těsto nechejte odpočinout v potravinové fólii aspoň 2 hodiny v lednici, ideálně však přes noc.
Odpočinuté těsto vyndejte z lednice, rozválejte a vykrajujte jednotlivé sušenky.
Pečte ve vyhřáté troubě na 180 °C asi 10–15 minut dozlatova.
Líbil se vám recept Bezlepkové máslové sušenky? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.