1/0
Veganský vaječný likér klame tělem. Neobsahuje totiž ani jedno vajíčko, mohou si jej tedy s klidem dát i vegani nebo lidé s alergií na vejce. Jeho příprava je jednoduchá a navíc i o něco zdravější než klasická verze.
Do mixéru dáme mléko, kešu a mixujeme dohladka. Poté přidáme ostatní přísady kromě rumu a mixujeme, dokud se vše nespojí v krém.
Krém poté vylijeme do hrnce, postupně zahříváme a mícháme, dokud nezhoustne. Likér odstavíme a přidáme rum. Vše promícháme, případně ještě přímo v hrnci rozmixujeme ponorným mixérem, pokud se nám zdá, že jsou v něm hrudky.
Likér poté přelijeme do lahví a dáme vychladnout do lednice.
Líbil se vám recept Veganský vaječný likér? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.