Špagety aglio e olio jsou důkazem toho, že v jednoduchosti je krása. Růžičková kapusta toto jídlo krásně zpestří a dodá mu chuť a barvu. Stačí Vám jen pár ingrediencí a chuťově dokonalý pokrm je na světě.
Špagety uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu. Scedíme, ale trochu vody z vaření uchováme na omáčku. Těstoviny vrátíme do hrnce a dáme na stranu.
Mezitím, co se špagety vaří, připravíme omáčku. Na olivovém oleji opékáme česnek nakrájený na plátky a množství chilli dle vašeho uvážení. Přidáme umyté lístky kapustiček a za občasného míchání cca 2 minuty opékáme.
Přidáme trochu vody z vaření špaget a necháme povařit další zhruba 2 minuty. Přidáme scezené těstoviny, osolíme a promícháme. Hotové špagety podáváme posypané parmazánem.
Líbil se vám recept Špagety aglio e olio s růžičkovou kapustou? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.