Špagety aglio e olio s růžičkovou kapustou

Čas přípravy: 30 min
Obtížnost: Snadný
Cena: 28 Kč
Redakce Kupi.cz
5. března
Špagety aglio e olio s růžičkovou kapustou podávané v pánvi se servírovacími kleštěmi. Ilustrační foto: DronG / Shutterstock.com

Špagety aglio e olio jsou důkazem toho, že v jednoduchosti je krása. Růžičková kapusta toto jídlo krásně zpestří a dodá mu chuť a barvu. Stačí Vám jen pár ingrediencí a chuťově dokonalý pokrm je na světě.

Recept špagety aglio e olio s růžičkovou kapustou vás vyjde na 7 Kč za 1 porci. 4 porce připravíte za 28 Kč.
Ingredience na recept koupíte výhodně v obchodě Kaufland za 28 Kč*
*Cenu odhaduje Kupi na základě akčních a běžných cen a je orientační. Našli jste chybu? Dejte nám vědět na e-mail podpora@kupi.cz.

Recept

  • 1

    Špagety uvaříme ve vroucí osolené vodě podle návodu na obalu. Scedíme, ale trochu vody z vaření uchováme na omáčku. Těstoviny vrátíme do hrnce a dáme na stranu.

  • 2

    Mezitím, co se špagety vaří, připravíme omáčku. Na olivovém oleji opékáme česnek nakrájený na plátky a množství chilli dle vašeho uvážení. Přidáme umyté lístky kapustiček a za občasného míchání cca 2 minuty opékáme.

  • 3

    Přidáme trochu vody z vaření špaget a necháme povařit další zhruba 2 minuty. Přidáme scezené těstoviny, osolíme a promícháme. Hotové špagety podáváme posypané parmazánem.

Zajímavé tipy

Líbil se vám recept Špagety aglio e olio s růžičkovou kapustou? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.