1/0
Celerová pomazánka je rychlá na přípravu, plná čerstvé zeleniny a svěží chuti. Namazaná na čerstvém pečivu poslouží jako ideální zdravá večeře nebo svačinka do školy i do práce.
Menší celer rozkrojte na polovinu a oloupejte. Dále oloupejte také mrkev.
Půlku celere, mrkev a tvrdý sýr nastrouhejte najemno.
Nastrouhané suroviny promíchejte s majonézou, smetanou a plnotučnou hořčicí.
Přidejte citronovou šťávu z poloviny citronu a nadrobno nasekanou čerstvou petrželku.
Dochuťte solí, pepřem a servírujte na rohlíku nebo bagetce.
K pomazánce můžete vyzkoušet nastrouhat také zelené jablko nebo hrušku.
Líbil se vám recept Celerová pomazánka? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.