1/0
Pivovarský tokáň, to je skvělá chuť maďarského guláše s jednoduchou přípravou. Objevte autentickou chuť tohoto pokrmu pocházejícícho z maďarské kuchyně a pochutnejte si na neotřelé kombinaci bůčku, piva a papriky.
Nejprve si nakrájejte bůček na nudličky.
V kastrolu rozpusťte sádlo a orestujte na něm nudličky. Přidejte cibuli nakrájenou nadrobno, zarestujte, přidejte mouku a půl minuty restujte.
Poté vlijte pivo a 5 minut povařte. Přilijte vývar, osolte, přidejte mletou papriku, prolisovaný česnek a duste doměkka.
Cca 5 minut před dovařením nakrájejte červenou papriku na proužky a přidejte ke směsi.
Líbil se vám recept Pivovarský tokáň? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.