Hovězí madras po indicku

Čas přípravy: 1 hod
Obtížnost: Snadný
Cena: 204 Kč
Redakce Kupi.cz
12. června 2023
Hovězí madras servírovaný s čerstvými bylinkami na bílém talíři Lamart.cz

Hovězí madras po indicku je pikantní pokrm, který je určen především pro milovníky této kuchyně. Příprava je vcelku jednoduchá, vhodná i pro naprosté začátečníky. Jsme přesvědčeni o tom, že vám bude chutnat.

Recept hovězí madras po indicku vás vyjde na 34 Kč za 1 porci. 6 porcí připravíte za 204 Kč.

Ingredience

Ingredience na recept koupíte výhodně v obchodě Kaufland za 204 Kč*
*Cenu odhaduje Kupi na základě akčních a běžných cen a je orientační. Našli jste chybu? Dejte nám vědět na e-mail [email protected].
Lamart
Sponzor receptu

Recept

  • 1

    Maso nakrájejte na kostky. V kastrolu na rozpáleném oleji osmahněte polovinu hovězího masa. Dejte ho do misky a totéž opakujte se zbytkem.

  • 2

    Stáhněte plamen, do hrnce dejte koření a nechte minutu rozvonět. Poté přidejte maso a míchejte, aby se obalilo směsí. Přilijte protlak, vývar, přiveďte k varu a přiklopte.

  • 3

    V tlakovém hrnci vařte asi 30 minut, ve standardním hrnci cca 1 hodinu doměkka. Poté odklopte poklici a nechte omáčku zredukovat.

Zajímavé tipy
  • Jako příloha se perfektně hodí rýže basmati nebo indický chléb nán, jehož kousky si můžete namáčet ve šťávě.
  • Máte rádi indickou kuchyni? Vyzkoušejte také kuřecí kousky po indicku.

Líbil se vám recept Hovězí madras po indicku? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.