1/0
Hovězí madras po indicku je pikantní pokrm, který je určen především pro milovníky této kuchyně. Příprava je vcelku jednoduchá, vhodná i pro naprosté začátečníky. Jsme přesvědčeni o tom, že vám bude chutnat.
Maso nakrájejte na kostky. V kastrolu na rozpáleném oleji osmahněte polovinu hovězího masa. Dejte ho do misky a totéž opakujte se zbytkem.
Stáhněte plamen, do hrnce dejte koření a nechte minutu rozvonět. Poté přidejte maso a míchejte, aby se obalilo směsí. Přilijte protlak, vývar, přiveďte k varu a přiklopte.
V tlakovém hrnci vařte asi 30 minut, ve standardním hrnci cca 1 hodinu doměkka. Poté odklopte poklici a nechte omáčku zredukovat.
Líbil se vám recept Hovězí madras po indicku? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.