Vegetariánská nádivka s tempehem

Čas přípravy: 1 hod
Obtížnost: Snadný
Cena: 96 Kč
Redakce Kupi.cz
6. března
Kousek vegetariánské nádivky s tempehem servírovaný na pečicím papíru, ozdobené petrželkou. Kupi.cz

Pokud patříte mezi příznivce bezmasých pokrmů, můžete si letošní velikonoční svátky zpestřit vegetariánkou nádivkou s tempehem, kterou si zajisté zamilujete. Pusťte se s námi do příprav a uvidíte, jak se po ní jen zapráší.

Recept vegetariánská nádivka s tempehem vás vyjde na 96 Kč za 1 porci.
Ingredience na recept koupíte výhodně v obchodě Albert za 96 Kč*
*Cenu odhaduje Kupi na základě akčních a běžných cen a je orientační. Našli jste chybu? Dejte nám vědět na e-mail podpora@kupi.cz.

Recept

  • 1

    Rohlíky, cibuli a tempeh nakrájejte na drobné kostky, cibulku zlehka osmahněte na oleji.

  • 2

    Ve dvou miskách oddělte žloutky od bílků – žloutky smíchejte se solí, pepřem, trochou mléka a lahůdkovým droždím, z bílků vyšlehejte sníh.

  • 3

    Smíchejte rohlíky s ochucenými žloutky, prolisovaným česnekem, uzeným tempehem, osmahnutou cibulí a přidejte zbytek mléka.

  • 4

    Do směsi opatrně vmíchejte nasekané bylinky, a nakonec i sníh z bílků. Pak už s nádivkou šup do vymazané formy – pečte ji na 180 °C zhruba 30 až 40 minut.

  • 5

    Podávejte s bylinkami.

Zajímavé tipy

Líbil se vám recept Vegetariánská nádivka s tempehem? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.