1/0
Připravte si s námi gazpacho z červené řepy, které má velmi jemnou konzistenci, vyváženou chuť a dokáže vás perfektně povzbudit a osvěžit. Jsme přesvědčeni o tom, že si tuto studenou polévku zamilujete.
Omytou řepu zabalte do alobalu a v troubě předehřáté na 180 °C pečte asi 40 minut.
Zchladlé řepy oloupejte, nakrájejte na kostičky a rozmixujte společně s oloupanou a nakrájenou okurkou, česnekem, chilli papričkou a olejem. Během mixování přidávejte studenou vodu, abyste dosáhli požadované konzistence.
Polévku dochuťte solí, pepřem, vinným octem a nechte vychladit.
Při servírování pokapejte olivovým olejem, posypejte rozdrobeným kozím sýrem a řeřichou.
Líbil se vám recept Gazpacho z červené řepy? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.