1/0
Salát ze zeleného chřestu s krevetami a jahodami je plný exotických vůní a chutí, které si zajisté zamilujete. Hodí se jako rychlý oběd nebo večeře a jeho příprava vám zabere jen chvilinku.
Mladý zelený chřest vložte do vroucí vody, do které jste přidali lžičku cukru, a nechte tak dvě minuty povařit. Vyjměte a ihned zchlaďte v ledové vodě. Okapaný chřest nakrájejte na kousky.
Jahody očistěte a nakrájejte na čtvrtky. Smíchejte s nakrájeným chřestem, vypranou rukolou a špenátem.
Med, citronovou a zázvorovou šťávu smíchejte dohromady, přidejte olivový olej a nasekané bylinky a důkladně promíchejte.
Dresinkem pokapejte salát a lehce promíchejte. Dejte na talíř a doplňte uvařenými oloupanými krevetami.
Líbil se vám recept Salát ze zeleného chřestu s krevetami a jahodami? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.