1/1
Hruškové carpaccio s rukolou a ořechy je výborný svěží předkrm, vhodný i pro vegetariány. Zálivku můžete ještě vylepšit oříškovým olejem, který smícháte s olivovým a společně prošleháte. Výsledná chuť pokrmu bude naprosto skvělá.
Do misky nalijte javorový sirup, balsamico a olivový olej. Přidejte sůl, pepř a dobře prošlehejte metličkou.
Přidejte pár kapek limetkové šťávy a ještě jednou promíchejte.
Hrušky nakrájejte na tenké plátky a rozložte po talíři. Do středu talířku navrstvěte dobře propláchnutou rukolu, posypte nastrouhaným parmazánem a nasekanými ořechy.
Vše zakápněte připravenou zálivkou.
Líbil se vám recept Hruškové carpaccio s rukolou a ořechy? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.