1/0
Mangová polévka se zázvorem se podává zastudena. Díky čerstvému zázvoru a chilli papričkám má ostřejší chuť, v kombinaci s mangem pak polévka získá exotický nádech. Mango i zázvor jsou zároveň suroviny s vysokým obsahem vitamínů.
Zralá manga oloupejte a okrájejte jejich dužinu od pecky.
Cibuli a chilli papričky očistěte a nakrájejte na kousky. Zázvor oloupejte a nastrouhejte najemno.
Všechny ingredience vložte do mixéru a rozmixujte je společně s limetkovou šťávou na hladký krém.
Při mixování přilévejte vodu na potřebnou hustotu. Hotovou polévku trošku osolte a nechte asi 1 hodinu vychladit v lednici.
Mangovou polévku můžete ozdobit plátkem okrájené limety a sekanou petrželkou.
Líbil se vám recept Studená polévka z manga a zázvoru? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.