1/0
Nakládaná mořská štika Yü La’C má jemnou, lehce pikantní chuť, kterou si zajisté zamilujete. Tento pokrm je velmi jednoduchý na přípravu a zabere vám pouze minimum času. Skvěle se tedy hodí jako rychlá teplá večeře nebo oběd.
Rybí filety očistěte, případně vytáhněte kosti a důkladně vysušte utěrkou. Nakrájejte na větší kousky a vložte do misky. Přidejte vejce, 1/2 rybí a ústřicové omáčky a solamyl. Společně promíchejte a nechte odležet v lednici.
Ve woku rozpalte olej, vložte kousky ryb, smažte postupně dozlatova a poté je vyjměte.
Po usmažení slijte větší část oleje a do pánve vložte očištěnou a na kousky nakrájenou kapii, jarní cibulku na kolečka a společně orestujte.
Zalijte vínem, nechte lehce odvařit a přidejte zbytek ústřicové a rybí omáčky a sójovou omáčku. Promíchejte a přidejte usmaženou rybu.
Podle potřeby zahustěte solamylem rozmíchaným ve studené vodě. Nakonec přidejte špetku cukru.
Líbil se vám recept Nakládaná mořská štika Yü La’C? Sdílejte jej a podělte se o něj se svými přáteli.